Babydozen.net

Gratis ZwangerKaDOOS de gratis babydoos van ETOS

 

Babydoos van Albert Heijn Let op! Deze babydozen zijn veranderd in de BabyBox en de ZwangerBox van Prenetal en Ouders van NU en haal je voortaan op bij de Albert Heijn. De informatie hieronder is gedateerd en verwijst naar de voorgaande babydozen die je op kon halen bij de Etos.

Gratis ZwangerKaDOOS. Deze gratis Albert Heijn babydoos (voorheen Etos en Blokker) bestaat uit 2 babydozen. Eerst ontvang je gratis de Felicitas Zwangerkadoos en als je bent bevallen krijg je ook nog eens de gratis Baby Box die je ophaalt bij de Albert Heijn (voorheen Etos en Blokker) bomvol gratis babyproducten en babyproefmonsters.

Wat zit er in de ZwangerKaDOOS? ZwangerKaDOOS inhoud De inhoud van de gratis Felicitas Zwanger- en Baby Box kan per keer verschillen. Maar je kunt er heerlijke verzorgingsproducten in verwachten voor je baby. Ook tal van kortingsbonnen voor babyspulletjes en proefmonsters van baby-artikelen van de Albert Heijn (voorheen Etos en Blokker). Naast al deze gratis babyproducten ontvang je ook nog eens een tijdschrift voor ouders over de verzorging van een baby. Vraag dus vlug gratis aan!


Gratis BabyBox en ZwangerBox van Prenetal en Ouders voor NU

Gratis BabyBox en ZwangerBox

Schattige babylinkjes

Gratis Babydozen
Bekijk babydozen op Gratisvoorbabys.nl.
Gratis spullen voor mama
Bekijk babydozen op Gratisvoorvrouwen.nl.


Schattige babylinkjes

Gratis Babydoos informatie
Bekijk de babydoos info op Babydoos.info.