Babydozen.net


Gratis blije babydoos bestellen

Gratis blije babydoos aanvragen van Prénatal De blije doos is dus zoals je leest een van de meest bekende babydozen in Nederland. Je ontvangt dan ook heel veel leuke cadeautjes wanneer jij deze babydoos aanvraagt. Naast een fantastische babybox, waarvan de inhoud een feestelijke verrassing is, krijg je lekkere babyspulletjes en ook fijne producten voor de nieuwe mama en papa.

Je wordt dus gratis lid van tijdschriften waar je dus alles kunt lezen over de vordering van je zwangerschap, de bevalling en accurate informatie kunt vinden wanneer jouw baby is geboren. Met allerlei praktische tips over een kindje opvoeden, baby's verzorgen en leuke tips voor kersverse ouders.


Gratis luiers van Pampers

Je vindt in de blije babybox verrukkelijke babyproducten van Pampers en heel veel andere babymerken die jou graag zonder kosten kennis willen laten maken met hun mooie product. Je ontvangt heerlijke proefmonsters, praktische testpakketjes en samples van prettige babyproducten en babyproefmonsters.

Ook zit er in de doos plezierige babyspullen voor je baby-uitzet zoals een lief speentje of een drinkflesje. En wanneer jouw kleintje op de wereld is kun je ook nog eens een gratis schattig babymutsje met de prachtige naam van je kindje er op aanvragen. (Let wel op: de inhoud kan dus per keer verschillen).


Gratis de blije boos aanvragen

Gratis blije doos aanvragen

Gratis blije doos Babydoos

Wat is de blije doos van Prénatal?

Wat is de blije doos van Prénatal timeline De blije doos is een onderdeel van het WIJ cadeaupakket voor jonge en kersverse ouders. De oorsprong van de blije doos zit dus bij de babywinkels Prénatal. Een medewerker van Prénatal bedacht in 1974 de blije doos als marketing campagne om ouders een leuk babycadeau te geven en tegelijkertijd naamsbekendheid te kweken voor de Prénatal winkels. De actie werd al gauw een succes en snel volgde het bedrijf Wij Special Media BV te Amsterdam met aan het hoofd dus de oud-medewerker van Prénatal van mr. H. Kluizenaar.

Gratis via Margriet of Libelle

Voordat het internet bestond konden vrouwen dus met een invulbonnetje, dat meestal in de Margriet of Libelle stond. Kosteloos de blije zwangerschapsbox ophalen bij Prénatal. Deze babystore is altijd een vaste factor gebleven in de evolutie van de blije doos. Uiteindelijk zou dit het WIJ babypakket worden omdat er dus nog meer cadeaus aan zijn toegevoegd. Zoals bijvoorbeeld een abonnement op WIJ magazine dat ook in handen is van WIJ Media en je kunt heden ook een gratis babymuts met een babynaam erop cadeau ontvangen.


Wat houdt het WIJ babypakket in?

WIJ Media is onder andere hierdoor uitgegroeid tot de grootste database van Nederland met gegevens van aanstaande ouders en jonge ouders met een kind tot 12 jaar. Hierdoor kunnen dus babyproducten, grote babymerken en fabrikanten hun aanbod babyspullen heel gericht reclame aanbieden tijdens de juiste leeftijd en fase van het kind.

Dit wordt bijvoorbeeld bereikt door de blije doos dus kosteloos aan te bieden. Het exploiteren van de website www.wij.nl met ruim 1.100.000 bezoekers elke maand en een nieuwsbrief met 500.000 leden. Verder wordt er op socials als Instagram en Facebook gecommuniceerd met bijvoorbeeld gesponsorde winacties. Ook is er naast de gratis babybox ook een voordeelbox met allerhande babyspeelgoed en boekjes die dus goedkoop kunnen worden aangeschaft.


Gratis WIJ magazine ontvangen!

WIJ magazine gratis in blije doos van Prénatal Het WIJ magazine kent een oplage 150.000 stuks per kwartaal en wordt dus gratis verspreid onder ouders die zwanger zijn tot aan dat de baby 12 maanden is. Hierna kan het abonnement worden omgezet in een betaalde versie. Het tijdschrift informeert over onderwerpen over zwanger zijn, de bevaling, er staan ervaringsverhalen en interviews in die dus interessant zijn voor de doelgroep, zwangeren en nieuwe ouders.

WIJ boekenclub!

Indien de behoefte bestaat kan er nog een lidmaatschap op WIJ boeken worden aangeschaft voor een kinderboekenpakket passend bij de leeftijd. Zoals bijvoorbeeld een Baby/Dreumespakket 0-1 jaar, Peuterpakket 2-3 jaar, Kleuterpakket 4-5 jaar, schoolkind en tienerpakket. Dit is een maandelijks pakket met 4 boekjes en kost ongeveer €15,95 per maand.

Geboortekaartjes, vakantie en webshop!

Verder is het mogelijk geboortekaartjes via WIJ af te nemen met een flinke korting. Worden er oudervakantie aanbiedingen aangeboden van gerenommeerde touroperators en is er een webshop met aantrekkelijke prijzen voor babyartikelen. Met andere woorden WIJ Media en de blije doos is dus een allround concept om aanstaande en nieuwe ouders in de belangrijkste baby essentials te voorzien.


Weet dus waar je aan begint

Gratis blije doos baby aanvragen Wanneer jij dus de blije doos gratis aanvraagt. Krijg je te maken met een heel marketingteam dat je daarna allerlei, uiteraard leuke, praktische en handige babyproducten aanbiedt. Er zit een belteam en mailingsysteem aan vast waardoor je per post, per e-mail of door middel van het magazine te maken gaat krijgen met heel veel babyreclame.

Veel advertenties en promotie!

Het is natuurlijk aan jou hoe je hiermee omgaat? Het kan je leven verijken omdat je kennis leert maken met geweldige producten die je goed uitkomen en nog nooit van gehoord hebt. Of je wordt overspoeld met zoveel advertenties dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Is aanvragen blije doos de moeite waard?

Toch zijn de blije doos met alle samples en het gratis babymutsje de moeite waard. Want er worden nuttige producten in de sampledoos gestopt waar je ook echt iets aan hebt. Ook van magazine WIJ kan je een hoop bruikbare opvoedkundige zaken opsteken of leren van ervaringen van andere vrouwen. Dit kan je helpen bij het grootbrengen van je mooie en schattige kindje.

Het is verder aan jou of je ingaat op de diverse advertenties en promoties. Veel kan je ook afzeggen als je er echt geen zin in hebt na een tijdje. Wanneer jij je telefoonnummer uit het systeem wilt hebben. Is WIJ verplicht hier gevolg aan te geven. Dus je zit nergens aan vast en alles is vrijblijvend.


Unboxing inhoud - Wat zit in de blije babybox?

Zoals gezegd is de inhoud van deze gratis babydoos echt de moeite waard om aan te vragen. Want je krijg naast gratis luiers dus ook mooie mini's die leuk staan in je fraaie kinderkamer of handig zijn om mee te nemen in de luiertas. Ook krijg je verantwoord speelgoed voor je schattige kleintje en andere toffe babyspulletjes. Hieronder staat de inhoud in 2023 - 2024.


Totale waarde blije babydoos €190

 • Luiers van Pampers voor New Born : Je ontvangt een compleet pak luiers uit de serie Pampers Premium Protection. Hierin zitten 24 luiers waarmee je ongeveer 2 tot 4 dagen doet. De luiers hebben een unieke DermaComfort toplaag waardoor je baby droog blijft terwijl ontlasting meteen wordt geabsorbeerd. Ook zit er een urine-indicator op. Heeft jouw mooie baby geplast? Dan kleurt er een strip blauw.

 • Drinkfles van Philips Avent : Je zou het niet 123 verwachten maar Philips Avent heeft dus een heel uitgebreid baby-assortiment. Het bekendst zijn ze natuurlijk om de flessenwarmers, borstkolven en babyvoedingmakers. Maar ze hebben ook kleine spulletjes zoals bijvoorbeeld fopspenen en fijne drinkflesjes. Een van deze drinkflesjes krijg je dan ook cadeau.

 • Fopspeen : het type fopspeen kan nogal wisselen. Je kunt er een van Difrax ontvangen, maar ook een van Philips Avent.

 • Mini potje Sudocrem : Deze crème helpt de vervelende luieruitslag te voorkomen. Maar ook voor volwassenen wordt Sudocrem gebruikt bij een ruwe, schrale en geprikkelde huid. Je ontvangt een miniatuurpotje wat je in je luiertas kunt stoppen of als je gaat reizen kunt inpakken.

 • Bonbébé fruithapje : Dit babymerk ontwikkelt biologische babyvoeding en fijne verzorgingsproducten die mild zijn voor je zachte baby. Het Bonbébé fruitpotje kan je geven vanaf 4 maanden oud.

Andere gratis babyspullen

 • Babysokjes van Prénatal
 • Flesje Spa blauw.
 • Mooie rammelaar van Nijntje.
 • Always maandverband tester.
 • Waardebonnen.
 • Babytandenborstel.
 • Mini kindertandpasta.
 • Dettol schoonmaakdoekjes.

Waar haal je de blije doos op?

Waar haal je de blije doos op bij Prénatal? De blije babybox haal je op bij een Prénatal. Gezien de blije doos ooit ook is bedacht door deze babywinkel. Ondertussen heeft de babybox vele metamorfoses ondergaan, maar ziet er nog steeds lieflijk en aantrekkelijk uit. Het team van WIJ staat altijd voor je klaar om de leukste zwangerschapsboxen te bedenken voor als je dus in blijde verwachting bent.

Boutiques, cityshops en megastores!

Om het je gemakkelijk te maken is het nog steeds zo dat je de babybox ophaalt in een fysieke babywinkel van Prénatal. Hiervoor kan je terecht bij 38 vestigingen in heel Nederland. De Prénatal shops kunnen onderling nogal behoorlijk verschillen. Zo heb je boutique winkels, cityshops en biedt Prénatal zelfs meerdere megastores waarmee het dus de concurrentie aangaat met Babypark en Babydump.

Vergeet je afhaalbewijs niet!

Hoe dan ook welke je ook kiest. Alle winkels hebben voldoende voorraad en anders kan je altijd even bellen. Wanneer je naar een Prénatal winkel gaat zorg dan altijd dat je een afhaalbewijs kan laten zien. Anders gaat de blije doos dus aan je neus voorbij. De medewerkers maken voor niemand een uitzondering. Sla het bericht dus op je smartphone op, dat is iets dat je zelden vergeet.

Klik hier en vraag gratis de blije babydoos aan:
Gratis blije babydoos


Lieve babylinkjes

Gratis BabyBox aanvragen
En inhoud ZwangerBox.

Schattige babylinkjes

Gratis Etos babytas aanvragen
En de inhoud van de Etos babytas.