Babydozen.net

Gratis Roze Babydoos aanvragen

Gratis Roze Babydozen aanvragen

 

Gratis Baby Muts Roze Doos België

Gratis Baby Muts Roze Doos België Wist je dat wanneer je de Roze Doos aanvraagt voor nieuwe ouders je ook een heel leuke baby muts kan krijgen voor niks. Je mag namelijk bij YourSurprise een mooi mutsje uitzoeken geheel naar eigen smaak en keuze. Op dit babymutsje mag je een naam laten bedrukken. Dit mag elke roepnaam zijn en zelfs een achternaam. Dit lieve mutsje zoek je uit in een witte kleur. Mocht je liever een blauwe of een roze of zelfs een rode willen. Dan betaal je dit mutsje zelf. De Roze Doos heeft voor wit gekozen zodat zowel een babymeisje als babyjongen dit mutsje kunnen dragen. Wel kan je zelf het lettertype bepalen en ook de kleur van de letters die gebruikt worden voor de babynamen. Ook heb je de keuze uit verschillende plaatje dat je ook op de muts kan laten plaatsen.


Hoe werkt het aanvragen van het baby mutsje België

Nadat je bevallen bent en de tweede babydoos hebt ontvangen met de blauwe kleur. Krijg je nadat je eerst gebeld bent om te horen of je zwangerschap en de bevalling goed zijn gegaan, een muts-code opgestuurd per mail of als je dat niet hebt, per post. Met deze code kan je naar yoursurprise.be/derozedoos gaan waar je een witte babymuts kunt bestellen en de babynaam kunt opgeven die je graag terugziet op de muts. Hier personaliseer je de babymuts ook. Zoals het kiezen van het letterdesign en de letterkleuren. Ben jij klaar met het design dan betaald je nog wel verzendkosten € 3,95 om het pakketje te laten opsturen.


Gratis Roze Babydoos aanvragen

Gratis Roze Babydozen aanvragen

Nog meer naamproducten bij YourSurprise

Zwitsal naamproducten bij YourSurprise

Je kan het zo gek niet bedenken of YourSurprise kan op elk babycadeau een naam plakken. Zo kan je speciale babycadeaus aanschaffen die altijd persoonlijk zijn. Lieve knuffels. schattige babyromperts of zelfs heerlijke Zwitsal badschuim kan besteld worden met een babynaam erop. Je kan zelfs een babyboek laten maken waarin de naam van de pasgeboren baby de hoofdrol speelt of je koopt gewoon een cadeau voor papa en mama met babygekleurde snoepjes of suikerhartjes in een persoonlijke babyfles. Hoe dan ook staan hier hele aparte en originele kraamgeschenken.

 • Kraamcadeaus bij YourSurprise
  1. Zwitsal wasgel fles met naam.
  2. Badjas Koeka met naam personaliseren.
  3. Suikerhartjes in babyfles jongen/meisje.
  4. Verkleurende snoepjes voor gender reveal party.
  5. Nijntje kinderbestek graveren.
  6. Fopspenen met naam.
  7. Babydeken bedrukken met naam.
  8. Gepersonaliseerde Geboorteposter Sterrenbeeld.
  9. Zwitsal pakket met babymuts met naam.
  10. Dekbedovertrek ledikant bedrukken.
  11. En nog veel meer.....


Schattige babylinkjes

Gratis Babydozen
Bekijk babydozen op Gratisvoorbabys.nl.
Gratis Babydoos informatie
Bekijk de babydoos info op Babydoos.info.


Nog meer gratis babydozen

Gratis Rozedoos.be babydoos voor België
Gratis aanvragen of bestellen.
Gratis BabyBoom Babydozen in België aanvragen
Gratis aanvragen of bestellen.
Gratis Colruyt Babydozen in België aanvragen
Gratis aanvragen of bestellen.