Babydozen.net

Gratis ZwangerBox & Babycadeau aanvragen

Gratis ZwangerBox en Babycadeau

Klik hier I Love baby's Hartje en vraag gratis aan:

ZwangerBox + Babycadeau aanvragen


 

Gratis Nutricia babydoos cadeaus

Nutricia gratis cadeau Nutricia geeft nieuwe ouders en zwangeren meerdere cadeaus. De leukste is natuurlijk de konijnen knuffel. Dat ook meteen een kwijldoekje is. Superzacht kan je dit bij je baby leggen en later is het een heerlijke sleepknuffel die je peuter overal mee naartoe kan nemen. Het konijnen knuffeltje is ijswit en je ziet meteen wanneer het in de wasmachine moet. Vieze knuffels behoren tot de verleden tijd met dit hagelwitte konijn. Sommige vrouwen die al eerder zwanger waren hebben misschien nog een ijsbeertje of beertje in de kast liggen. Deze knuffels werden eerder door Nutricia uitgedeeld aan newborn vaders en moeders. Ook zijn er nog een aantal andere collectible knuffels op de markt zoals Bo Broccoli een knuffel die verwijst naar de groentehapjes en Benjamin banaan een knuffeldoekje dat verwijst naar de fruithapjes van Nutricia.


Nutricia MUMS app

Maar je krijgt meer. Want er is ook een mooie voor moeders app die je helpt bij het opgroeien van je spruit. Hiermee hou je bijvoorbeeld je luierverbruik bij. Maar niet alleen dat, ook de ontlasting registreer je en zo hou je een goed overzicht op een gezonde stoelgang bij je baby. Het voedingspatroon kan je ook vastleggen. Het is niet belangrijk of je borstvoeding of flesvoeding geeft. Je kunt het in deze app bijhouden en zo hou je zicht op een gezonde ontwikkeling. Leuke is dat het zich ook nog eens vertaalt in statistieken. Verder zit de Mum app bomvol informatie en draag je een babygroei kenniscentrum bij je. Ga je bijvoorbeeld op reis met je baby. Dan kan je in de app allerhande advies vinden die je helpen een goede reis of vakantie te plannen qua voeding en luiers verschonen.


Vraag hier het gratis Nutricia knuffeldoekje aan:
Nutriciavoorjou.nl


Achtergrond van Nutricia

In de 19e eeuw waren vrouwen die geen borstvoeding konden geven aangewezen op een voedster of min. Wanneer een moeder dat niet kon betalen kregen baby's koemelk. Koemelk werd niet gepasteuriseerd en veel baby's redden daardoor het eerste levensjaar niet. In 1849 slaagde er toch een professor in meneer Alexander Backhaus om babyvoeding na te maken. Die daarna dr. Johannes van der Hagen ontmoetten die een margarine- en zuivelfabriek bezat en wel brood zag dit op commercieel niveau te gaan verkopen en zo was de eerste Nutricia fabriek een feit. In 1901 kreeg het bedrijf de naam Nutricia. Het woord Nutricia betekent voeden. Hierna gingen de innovaties snel en al gauw werd er ook medische voeding voor ziekenhuizen aan het assortiment toegevoegd en groeide het bedrijf uit tot wat heden is. Nutricia bestaat meer dan 125 jaar.


Wat kan je op Nutriciavoorjou.nl verwachten?

Mum app Nutricia voor Jou

Als eerste vind je hier bijna alle informatie die je nodig hebt voor de volgende onderwerpen die allemaal te maken hebben met kinderen krijgen en kinderen hebben. Zo krijg je advies over Zwanger worden, Zwanger zijn, je baby en je peuter. En denk nu niet dat ze elke gelegenheid aangrijpen om jou hun babyvoeding te verkopen. Nee je vindt heuse recepten die je zelf kunt maken als babyvoeding of tijdens je zwangerschap laten ze zien waar jij je bevindt in je zwangerzijn. Voor het laatste heb je wel een account nodig en wanneer je inlogt en jij je bevallingsdatum hebt opgegeven. Kan je meekijken met de groei van je baby in je buik. Ze hebben echt moeite gedaan om elke fase in je leven op een vreugdevolle en blije manier in te vullen. Wil je meer weten dan kan je gratis een account aanmaken en Nutriciavoorjou.nl ontdekken.


 1. Wat vind je op Nutriciavoorjou.nl
  • Zwanger worden.
  • Ovulatie berekenen.
  • Alles over jouw zwangerschap.
  • Weekkalender met de groei van je baby.
  • Alle baby informatie van A tot Z
  • Informatie over borstvoeding geven.
  • De motorische ontwikkeling van je baby.
  • Alles over peuters.
  • De lichamelijke ontwikkeling peuters.
  • Peutervoeding en veel meer....

Schattige babylinkjes

Gratis Babydoos informatie
Bekijk de babydoos info op Babydoos.info.


Nog meer gratis babydozen

Gratis BabyBox aanvragen & Inhoud unboxing
Gratis aanvragen of bestellen.
Gratis blije babydoos aanvragen
Gratis aanvragen of bestellen.
Gratis Rozedoos.be babydoos voor België
Gratis aanvragen of bestellen.
Gratis rompertje van Zeeman
Gratis aanvragen of bestellen.