Babydozen.net

Gratis ZwangerBox & Babycadeau aanvragen

Gratis ZwangerBox en Babycadeau

Klik hier I Love baby's Hartje en vraag gratis aan:

ZwangerBox + Babycadeau aanvragen


 

Gratis babydoos van Babypoint

Babypoint babydoos Een babypoint geboortepakket en zwangerschapspakket kun je gratis verkrijgen via de praktijken voor verloskunde en ziekenhuizen. Of voor zwangeren het speciale BabyPoint beurspakket dat via de Negenmaandenbeurs weggegeven wordt. Ben je zwanger en bezoeker op de beurs dan krijg je de babydoos meteen bij de BabyPoint stand mee. In deze babydoos kan je diverse handige producten aantreffen die bijdragen aan je zwangerschap en de geboorte van je baby. Helaas is de Negenmaanden beurs nu al twee jaar op een rij niet gehouden wegens Corona. Maar als alles goed gaat is er in mei dit jaar weer een eerste Negenmaandenbeurs. Je kan dan als je zwanger bent deze babydoos ophalen bij het kraampje van Babypoint. Dit kan enkel wanneer jij toegangskaartjes hebt voor de Negenmaandenbeurs.

Volop Moedermelk boekje

In het pakket van Babypoint zit het unieke borstvoedingsboekje Volop Moedermelk. Dit boekje is alleen via Babypoint en de samenwerkende partijen te verkrijgen en helpt moeders volop moedermelk te hebben voor hun baby. Verder zit er in de babydoos een mix van objectieve informatie, probeerverpakkingen, productinformatie en aanbiedingen voor de zwangerschap en wanneer de baby geboren is. Wanneer jij je aanmeldt kun je het boekje Volop Moedermelk gelijk digitaal downloaden. Dit boekje ondersteunt vrouwen die graag borstvoeding willen geven en ook vrouwen wie het niet lukt borstvoeding te geven. Iedereen kan dus het e-book "Volop Moedermelk' downloaden. Ook als je geen BabyPoint babydoos ophaalt.Waarom is borstvoeding belangrijk?

Moedermelk folders

Borstvoeding is een uitgebalanceerde voeding die precies op je baby is afgestemd. De verhouding essentiële vetten, koolhydraten en eiwitten die je baby nodig heeft om verder te groeien is precies goed. Ook zitten er vitamines en mineralen in de borstvoeding die helpen bij de ontwikkeling die je baby doormaakt wanneer het groter wordt. Wat uitzonderlijk is aan borstvoeding zijn de afweerstoffen die helpen dat je baby niet ziek wordt en een goed weerstand opbouwt. Ook de darmflora wordt op peil gehouden wat op grotere leeftijd veel voordelen kent en allergieën helpt te voorkomen. Ook is de vertering van babyvoeding via de borsten van mama duizenden malen beter dan flesvoeding

Kwaliteit van flesvoeding?

De fabrikanten van flesvoeding doen er alles aan om zoveel mogelijk de samenstelling van borstvoeding te benaderen. Maar dit is bij benadering 100% niet helemaal mogelijk. Toch is de flesvoeding 100% veilig. Het geven of kolven van moedermelk tot 6 maanden heeft ten alle tijde de voorkeur. Omdat dit babyvoeding is die het meest compleet is. Wil je meer weten over het geven van moedermelk of het overstappen op flesvoeding en opvolgmelk. De consumentenbond heeft een betrouwbaar en uitgebreid artikel online gezet waar je alles te weten komt over borstvoeding met links naar informatie over flesvoeding en waar ook de nadelen van koemelk besproken wordt.
Schattige babylinkjes

Gratis Babydoos informatie
Bekijk de babydoos info op Babydoos.info.


Nog meer gratis babydozen

Gratis BabyBox aanvragen & Inhoud unboxing
Gratis aanvragen of bestellen.
Gratis blije babydoos aanvragen
Gratis aanvragen of bestellen.
Gratis Rozedoos.be babydoos voor België
Gratis aanvragen of bestellen.
Gratis baby on Board button aanvragen
Gratis aanvragen of bestellen.