Babydozen.net

Hoogvliet babydoos aanvragen & Inhoud unboxing

 

Hoogvliet babydoos aanvragen

De Hoogvliet heeft voor inwoners in de buurt een heel mooi Welkom op de Wereld babypakket met allerlei spullen uit de supermarkt en producten voor de newborn baby. Deze babydoos heeft een waarde van ruim 35 euro en je kunt dan ook levensmiddelen verwachten en babyproducten van onder andere Bumblies. Het huismerk van diverse supermarkten zoals de Plus, Boni, COOP, Deen, Spar, Hoogvliet, Jan Linders, EMTÉ, Boni, Nettorama, MCD supermarkt, Boon’s markt, Dirk, Dekamarkt, Vomar en Poiesz.

Bumblies heeft een breed assortiment verzorgingsproducten voor de baby en is voordelig in aanschaf. Zo zitten er luiers in het assortiment maar ook billendoekjes, babyolie en fruithapjes. Ook het babymerk Bonbébé komt aan bod. Want de producten van Bumblies gaan langzaam over naar de babyproducten van Bonbébé. Bonbébé is een babymerk dat behoorlijk is verduurzaamd en dat je rustig kunt gebruiken met oog op een schone toekomst voor je baby.

Dat Hoogvliet duurzaam bezig is zie je ook terug in je babycadeau. Je krijgt namelijk geen babydoos mee maar een envelop met daarin een boekje met vouchers die je naarmate de leeftijd van je kindje kan inleveren voor handige gratis producten. Zo zal je nooit met producten zitten die je niet gebruikt en moet weggooien. Want wat je niet nodig heb haal je gewoon niet op.

Blije doos aanvragen en bestellen

Gratis blije doos

Wat zit in de Hoogvliet babydoos?

Voor ruim 35 euro krijg je flink wat cadeaus. Je kan een knuffel verwachten en levensmiddelen voor je baby en jezelf. Ook zit er verzorging in. Hieronder staat de unboxing van de babydoos in 2021. We horen graag wat er in 2022 allemaal in gaat zitten.

Inhoud unboxing Hoogvliet babydoos

Gratis Bumblies luiers

 1. Pak luiers maat 1 en maat 4 van Bumblies
 2. Gratis luiers is voor iedere ouder een echt welkomstgeschenk. Want met een pak luiers van 22 stuks doe je in het begin maar 3 tot 4 dagen. Daarom is elk pak luiers een fijn geschenk. Bumblies is het eigen voordelige huismerk van Hoogvliet en door dit pak luiers te testen kan je bekijken of dit iets voor je is en je baby. Ook krijg je een waardebon om maat 4 gratis op te halen.

 3. Bumblies Zeepvrij Wasgel
 4. Met een van de vouchers in het voordeelboekje kan je ook een fles Bumblies Zeepvrij Wasgel ophalen. Bumblies zeepvrij wasgel is dermatologisch getest en heeft 0% Kleurstoffen en 0% Parfumallergenen. Waardoor het mild en zacht is voor je baby.

 5. Billendoekjes van Bumblies
 6. Deze billendoekjes van Bumblies hebben de leuke tekst "Ikke doen billenpoetsers" op de verpakking staan. Daarnaast is het hygiënisch en verfrissend toiletpapier en zijn de billendoekjes pH-huidneutraal en dermatologisch getest.

  Gratis Bumblies toetenboeners
 7. Toetenboeners van Bumblies
 8. Schoonmaakdoekjes voor baby's en grotere kindjes. Deze doekjes kan je ook voor jezelf gebruiken. Bumblies toetenboeners kids voor een frisse toet, schone handjes en is handig op vakantie.

 9. Fruithapjes van Bonbébé
 10. Je kunt verschillende fruithapjes ophalen van Bonbébé voor verschillende fases in de groei van je kindje. Het eerste fruithapje is voor vanaf 4 maanden oud en het tweede fruithapje dat je ophaalt is voor 6 maanden oud. Voordeel van ophalen is dat jezelf de smaak kan kiezen. De Bonbébé fruithapjes zijn er o.a. in de volgende smaken. Appel, aardbei, banaan, perzik, ananas, mango, peer, frambozen, abrikoos, sinaasappel en koek. Meestal zijn de fruithapjes een mix van fruits maken.

  Gratis Bonbebe fruithapjes
 11. Bonbébé maaltijd voor 8 maanden
 12. Voor vanaf 8 maanden kun je een maaltijdpotje ophalen. Dit kunnen verschillende maaltijden zijn. Zoals rijstschotel met kip, volkoren pasta tomaat wortel, wortel spinazie aardappel kalkoen, vispotje met volkoren pasta en nog een tal aan smaken en samenstellingen. De eetpotjes zijn volledige maaltijden met alle voedingsstoffen die je kindje op dat moment nodig heeft.

 13. Bonbébé ontbijtpap voor 1 jaar oud
 14. Ontbijtpap dat je mag gaan geven vanaf 12 maanden. De pap is een Biologische 8 granenpap met toegevoegd vitamine B1, vanaf 12 maanden. Bron van vezels en goed voor de darmpjes van een baby.

 15. Bonbébé diksap
 16. Diksap kan je geven vanaf 6 maanden. De diksap is biologisch en leng je aan met water. De smaak is appel of peer-perzik.

 17. Cd met kinderliedjes
 18. Cd met kinderliedjes gezongen door de kinderdiermascotes in de winkel. Op de cd staan allerlei dierenliedjes.

  Gratis cd kinderliedjes Hoogvliet
 19. Kortingsbonnen Hoogvliet
 20. Verder krijg je een voucher voor een gratis bezorging aan huis en een kortingsbon voor de verjaardag van je kindje. Je kunt dan bijvoorbeeld een verjaardagstaart met 5 euro korting bestellen.

Hoogvliet babypakket Aanvragen

Gratis Hoogvliet babypakket Aanvragen

Hoe vraag je het Hoogvliet babypakket aan?

Hoogvliet welkom op de wereld pakket Aanvragen hoe doe je dat?

Wil jij in aanmerking komen voor het Hoogvliet welkom pakket dan moet je eerst gaan nazien of jij in hun postcodegebied zit. Meestal wordt een folder gebied gehanteerd. Ontvang jij folders voor de Hoogvliet dan is de kans groot dat je ook een gratis babypakket kunt ophalen. Je kan je hierboven inschrijven waarna je vanaf de geboorte een afhaalbericht ontvangt per mail. Je hebt ook een geboortekaartje nodig.

Vraag en antwoord Hoogvliet Baby

Tot wanneer kan ik de Hoogvliet babypakket aanvragen?

Is de Hoogvliet babypakket gratis?

Wat is de kassabonactie van de Hoogvliet?


Schattige babylinkjes

Gratis babydozen aanvragen
Informatie op Babydozen.com
Ook een linkje op Babydozen.net
Bezoek dan onze partnerpagina.


Nog meer babydozen aanvragen

Gratis BabyBox aanvragen & Inhoud unboxing
Aanvragen en/of bestellen.
Gratis Etos babytas aanvragen & Inhoud unboxing
Aanvragen en/of bestellen.
Gratis blije doos aanvragen
Aanvragen en/of bestellen.
Gratis Kruidvat babydoos aanvragen
Aanvragen en/of bestellen.
Jan Linders babypakket aanvragen
Aanvragen en/of bestellen.