Babydozen.net

Hoogvliet babydoos aanvragen

Inhoud unboxing

Hoogvliet babydoos aanvragen

De Hoogvliet heeft voor inwoners in de buurt een heel mooi Welkom op de Wereld babypakket met allerlei spullen uit de supermarkt en producten voor de newborn baby. Deze babydoos heeft een waarde van ruim 35 euro en je kunt dan ook levensmiddelen verwachten en babyproducten van onder andere Bumblies. Het huismerk van diverse supermarkten zoals de Plus, Boni, COOP, Deen, Spar, Hoogvliet, Jan Linders, EMTÉ, Boni, Nettorama, MCD supermarkt, Boon’s markt, Dirk, Dekamarkt, Vomar en Poiesz.

Babymerken Bumblies en Bonbébé

Bumblies heeft een breed assortiment verzorgingsproducten voor de baby en is voordelig in aanschaf. Zo zitten er luiers in het assortiment maar ook billendoekjes, babyolie en fruithapjes. Ook het babymerk Bonbébé komt aan bod. Want de producten van Bumblies gaan langzaam over naar de babyproducten van Bonbébé. Bonbébé is een babymerk dat behoorlijk is verduurzaamd en dat je rustig kunt gebruiken met oog op een schone toekomst voor je baby.

Duurzame Hoogvliet babydoos

Dat Hoogvliet duurzaam bezig is, zie je ook terug in je babycadeau. Je krijgt namelijk geen babydoos mee maar een envelop met daarin een boekje met vouchers die je naarmate de leeftijd van je kindje kan inleveren voor handige gratis producten. Zo zal je nooit met producten zitten die je niet gebruikt en moet weggooien. Want wat je niet nodig heb, haal je gewoon niet op.

Blije doos aanvragen en bestellen


Gratis blije doos aanvragen

Wat zit in de Hoogvliet babydoos?

Voor ruim 35 euro krijg je dus flink wat cadeaus. Je kan een knuffel verwachten en levensmiddelen voor je baby en jezelf. Ook zit er verzorging in. Hieronder staat de unboxing van de babydoos in 2021, 2022 en 2023. We horen graag wat er in 2024 allemaal in gaat zitten.

Inhoud unboxing Hoogvliet babydoos

Gratis Bumblies luiers

1. Pak luiers maat 1 en maat 4 van Bumblies

 • Gratis luiers is voor iedere ouder een echt welkomstgeschenk. Want met een pak luiers van 22 stuks doe je in het begin maar 3 tot 4 dagen. Daarom is elk pak luiers een fijn geschenk. Bumblies is het eigen voordelige huismerk van Hoogvliet en door dit pak luiers te testen kan je bekijken of dit iets voor je is en je baby. Ook krijg je een waardebon om maat 4 gratis op te halen.

2. Bumblies Zeepvrij Wasgel

 • Met een van de vouchers in het voordeelboekje kan je ook een fles Bumblies Zeepvrij Wasgel ophalen. Bumblies zeepvrij wasgel is dermatologisch getest en heeft 0% Kleurstoffen en 0% Parfumallergenen. Waardoor het dus mild en zacht is voor je baby.

3. Billendoekjes van Bumblies

 • Deze billendoekjes van Bumblies hebben de leuke tekst "Ikke doen billenpoetsers" op de verpakking staan. Daarnaast is het hygiënisch en verfrissend toiletpapier en zijn de billendoekjes pH-huidneutraal en dermatologisch getest.

Gratis Bumblies toetenboeners

4. Toetenboeners van Bumblies

 • Schoonmaakdoekjes voor baby's en grotere kindjes. Deze doekjes kan je ook voor jezelf gebruiken. Bumblies toetenboeners kids voor een frisse toet, schone handjes en is handig op vakantie.

5. Fruithapjes van Bonbébé

 • Je kunt verschillende fruithapjes ophalen van Bonbébé voor verschillende fases in de groei van je kindje. Het eerste fruithapje is voor vanaf 4 maanden oud en het tweede fruithapje dat je ophaalt is voor 6 maanden oud. Voordeel van ophalen is dat je zelf de smaak kan kiezen. De Bonbébé fruithapjes zijn er o.a. in de volgende smaken. Appel, aardbei, banaan, perzik, ananas, mango, peer, frambozen, abrikoos, sinaasappel en koek. Meestal zijn de fruithapjes een mix van fruitsmaken.

Gratis Bonbebe fruithapjes

6. Bonbébé maaltijd voor 8 maanden

 • Voor vanaf 8 maanden kun je dus een maaltijdpotje ophalen. Dit kunnen verschillende maaltijden zijn. Zoals rijstschotel met kip, volkoren pasta tomaat wortel, wortel spinazie aardappel kalkoen, vispotje met volkoren pasta en nog een tal aan smaken en samenstellingen. De eetpotjes zijn volledige maaltijden met alle voedingsstoffen die je kindje op dat moment nodig heeft.

7. Bonbébé ontbijtpap voor 1 jaar oud

 • Ontbijtpap dat je mag gaan geven vanaf 12 maanden. De pap is een Biologische 8 granenpap met toegevoegd vitamine B1, vanaf 12 maanden. Bron van vezels en goed voor de darmpjes van een baby.

8. Bonbébé diksap

 • Diksap kan je geven vanaf 6 maanden. De diksap is biologisch en leng je aan met water. De smaak is appel of peer-perzik.

Gratis cd kinderliedjes Hoogvliet

9. Cd met kinderliedjes

 • Een CD met kinderliedjes gezongen door de kinderdiermascotes in de winkel. Op de CD staan allerlei dierenliedjes die de High Five dus zingen. Een dierengroep voor kinderen die bestaat uit Ravi een aap die graag sport, Tess de lieve en aardige bij, de beer Steef die de slimste is, Mira de altijd coole ijsbeer en als laatste Bente de Hollandse koe die niet zo handig is.

10. Kortingsbonnen Hoogvliet

 • Verder krijg je een voucher voor een gratis bezorging aan huis en een kortingsbon voor de verjaardag van je kindje. Je kunt dan bijvoorbeeld een verjaardagstaart met 5 euro korting bestellen.


Conclusie Welkom op de Wereld pakket

Het concept van een babyenvelop met daarin een bonnenboekje voor gratis babyproducten vinden wij uiteraard onwijs goed gevonden. Met de focus op duurzaamheid is dit natuurlijk een fantastisch idee. Wij zouden willen dat meer supermarkten dit aan ouders in spe cadeau zouden geven. Het voordeel van dit babypakket is dat je er ten eerste niet mee hoeft te slepen en ten tweede enkel gebruikt wat je nodig hebt. Verder heb je altijd verse spulletjes. Het nadeel is wel dat de Hoogvliet alleen in midden Nederland zit en dus niet voor iedereen bereikbaar en beschikbaar is. Wij vinden dit dus een superpakket voor baby's.

Hoe vraag je het Hoogvliet babypakket aan?

Hoogvliet welkom op de wereld pakket Aanvragen hoe doe je dat?

Wil jij in aanmerking komen voor het Hoogvliet welkom pakket dan moet je eerst gaan nazien of jij in hun postcodegebied zit. Meestal wordt een folder gebied gehanteerd. Ontvang jij folders voor de Hoogvliet, dan is de kans groot dat je ook een gratis babypakket kunt ophalen. Je kan je hieronder inschrijven, waarna je vanaf de geboorte een afhaalbericht ontvangt per mail. Je hebt dus ook een geboortekaartje nodig.


Hoogvliet babypakket Aanvragen

Gratis Hoogvliet babypakket Aanvragen

Hoogvliet gratis voor kinderen

Hoogvliet gratis voor grotere kinderen

Wanneer je kindje eenmaal wat groter is, kan je bij Hoogvliet nog steeds terecht voor hele leuke dingen voor je kinderen. Zo vanaf 3,5 tot 6 jaar beginnen kinderen te knutselen en te kleuren. Ze kunnen steeds concreter met materiaal iets moois maken en gaan spelletjes spelen. Wat ze bijvoorbeeld erg leuk vinden is frutselen met klei, deeg, kneedbare materialen, kleuren, knippen en plakken.

Gratis kleur- en knutselplaten

Vooral het laatste speelt Hoogvliet goed op in. Want samen met de dieren van High Five staat er online nog heel wat te beleven en dat kost je niets. Zo kan je een complete inhoud voor een kijkdoos downloaden en heb je dus alleen nog een doos nodig, een schaar en kleurstiften. Of je kunt voor de bouwplaat van de Hoogvliet vrachtwagen gaan? Een stoere grote auto die niet alleen heel gaaf is maar ook onwijs leuk om in elkaar te plakken.

Gratis Vakantie Doeboek elk jaar

Natuurlijk is dit slechts een selectie aan wat online staat. Want er is veel meer vertier voor de kleintjes onder ons. Elk jaar brengt Hoogvliet een Vakantie Doeboek uit voor kleine kinderen. Die ouders gratis kunnen krijgen als ze €10,- aan boodschappen uitgeven. Hierin beleven Ravi, Tess, Steef, Mira en Bente de mascottes altijd de tofste en ook leerzame avonturen met puzzels om op te lossen en ander vakantie vermaak.

Winacties met mooie kinderprijzen

Meerdere keren per jaar organiseert Hoogvliet dus winacties. Hier kunnen kinderen aan meedoen en kans maken op buitenspeelgoed of andere kinderprijzen. Er valt dus nog veel meer kosteloos te scoren bij Hoogvliet als je deze website goed in de gaten houdt. Ben jij door je vouchers heen van het babypakket? Dan kan je hier verder gaan als je kindje groter is.

Dit kan je downloaden

 • Winterspelletjes
 • Herfstspelletjes
 • Boterham beleggen dobbelspel
 • Moederdagbingo
 • Kersttafel versieren
 • Placemat kleuren
 • Vakantie DoeBoek
 • Meer op Hoogvliet Kids

Vraag en antwoord Hoogvliet Baby

Tot wanneer kan ik de Hoogvliet babypakket aanvragen?

Is de Hoogvliet babypakket gratis?

Wat is de kassabonactie van de Hoogvliet?


Schattige babylinkjes

Gratis Etos babytas aanvragen & Inhoud unboxing
Aanvragen en/of bestellen.

Gratis blije doos aanvragen
Aanvragen en/of bestellen.


Nog meer babydozen aanvragen

Gratis Kruidvat babydoos aanvragen
Aanvragen en/of bestellen.

Jan Linders babypakket aanvragen
Aanvragen en/of bestellen.