Babydozen.net

Gratis Kruidvat babydoos Baby & Mama babytas

Kruidvat Babytas Gratis Kruidvat babytas? De gratis Kruidvat babydoos zit in een nieuwe Baby & Mama babytas. Je kunt je Baby & Mama voordeel tas aanvragen als je een Jouw Kruidvat extravoordeelkaart hebt. Deze kun je elk moment gratis aanvragen en registreren.

Het enige waar aan je moet voldoen als je deze babytas aanvraagt is : dat je in het bezit bent van een geactiveerde Jouw extravoordeelkaart en je moet nog zwanger zijn en de uitrekendatum opgeven. Ongeveer 2 maanden voor je moet bevallen kun je deze Kruidvat Babytas ophalen met een mailprintje.

Wat is de inhoud Kruidvat babydoos Baby & Mama tas. Wanneer je gebruik maakt van je Kruidvat Voordeelkaart kun je deze babytas ophalen. Maar wat zit er nu in de Baby & Mama babytas de nieuwe babydoos van Kruidvat. Hier in zit gratis Kruidvat Newborn luiers (18 stuks), Kruidvat koelbijtring en Kruidvat Baby schuimbad.

Daarnaast nog wat Kruidvat kortingsbonnen voor babyspullen van veelal Kruidvat Eigenmerk en een code om je eigen foto’s gratis op een stickervel t.w.v. €1,99 te laten printen. Leuk voor in b.v. baby's eerste fotoboek. (Let op inhoud en samenstellingen kunnen wijzigen). Inhoud van 2020/2021.

Bestel HIER de blije doos GRATIS

Gratis blije doos aanvragen

Wat zit in de Kruidvat babytas?

In de Kruidvat babytas kan je producten van de Kruidvat eigenmerk verwachten. Wil je precies weten wat je krijgt. Hieronder staat beschreven wat de inhoud is van de Kruidvat babytas.

Inhoud unboxing Kruidvat babytas

Gratis Kruidvat luiers

 1. 1 pak Kruidvat-luiers voor je kindje
 2. Je krijgt om te beginnen een heel pak luiers mee voor newborn maatje 1. Deze maat gebruik je echt in het begin van de babytijd en is voor baby's van twee tot vijf kilo. In het pak zitten 20 luiers. De luiers zijn van Kruidvat eigen merk. Bevallen deze luiers dan kan je deze voordelige luiers blijven gebruiken door ze voordelig te kopen.

 3. 1 pak Kruidvat billendoekjes
 4. Je krijgt een pak billendoekjes Lotion van Kruidvat. Hierin zitten 80 doekjes die je kunt gebruiken om de bips schoon te maken als je een luier verschoond. Naast de Lotion versie zijn er ook nog Sensitive lotiondoekjes en de Kruidvat Baby Pure Waterdoekjes die voor 99% uit water bestaan. De doekjes zijn erg voordelig en je hebt al een pak doekjes voor ruim 1 euro.

 5. 1 fles Kruidvat 2 in 1 wasgel
 6. Deze wasgel is verrijkt met katoenolie waardoor deze mild is voor de oogjes en huid en haartjes in een keer wast. De wasgel is zeepvrij. Deze wasgel is ook van Kruidvat eigen merk en is al te koop voor € 1,59.

  Gratis Kruidvat Babytas
 7. 1 kleurrijke stevige shopper
 8. Al deze babyspullen krijg je mee in een stevige kleurrijke vrolijke shopper. Deze tas weet je vast wel weer te hergebruiken. Bijvoorbeeld om mee te winkelen, maar je kunt er ook dingen in opslaan en bewaren.

 9. Conclusie
 10. Een heel leuk babycadeau voor nieuwe ouders. Niets te veel en ook niet te weinig. Wat duurzaamheid ook een hoge pluim geeft. Geen producten in de babytas die je misschien niet gaat gebruiken. En het spaarprogramma van de Kruidvat maakt een hoop goed voor de producten waarvan je dacht die zouden er ook wel in mogen zitten. Daar je voordelig met je Kruidvatpas kunt kopen en sparen voor gratis producten.


Kruidvat Babytas Aanvragen

Gratis Kruidvat Babytas Aanvragen


Vraag en antwoord Kruidvat Baby

Tot wanneer kan ik de Kruidvat babytas aanvragen?

Is de Kruidvat babytas gratis?


Schattige babylinkjes

Gratis Etos babytas aanvragen & Inhoud unboxing
Aanvragen en/of bestellen.

Gratis blije doos aanvragen
Aanvragen en/of bestellen.


Meer babydozen aanvragen

Gratis BabyBox aanvragen
Aanvragen en/of bestellen.

Gratis Hoogvliet babydoos aanvragen
Aanvragen en/of bestellen.

Jan Linders babypakket aanvragen
Aanvragen en/of bestellen.