Babydozen.net

Gratis Plus Kiekeboebox voor pasgeboren baby's

 

Gratis Gratis Kiekeboebox Plus babydoos? Deze gratis Kiekeboebox babydoos haal je op in een Plus supermarkt. Het enige dat je meeneemt is een geboortekaartje en je krijgt de Kiekeboebox babydoos t.w.v. 40 Euro gratis mee. Maximaal 1 maand na de geboorte van je baby.

Wat zit er in de Kiekeboebox van Plus? Kiekeboebox babydoos Plus geeft meer zegt de reclame en daarom geven zij ook een flinke babydoos aan je mee met een waarde van 40 Euro. In deze doos kun je van luiers tot babydoekjes en van babyvoeding tot wasmiddel vinden. Van Plus eigen merk of babyspullen van een babymerk. De inhoud bestaat uit gratis coupons die je bij de volgende fase van je baby kunt inleveren voor een gratis product dat past bij de babyleeftijd. Handig van Plus zeg. Zo geeft Plus ook meer aan kleine klanten. (Let op inhoud en samenstellingen kunnen wijzigen).

Bestel hier gratis de Zwanger- en Babybox (voorheen) Albert Heijn

Gratis ZwangerBox en Babycadeau

Wat zit in de Plus babydoos?

In de babydoos van Plus supermarkt kan je in iedergeval gratis luiers verwachten. Verder zal de babydoos bomvol levensmiddelen zitten waarvan zelfs wasmiddel. Handig want met je nieuwe kindje zal de was snel toenemen. Hoewel de inhoud van de babydoos qua hoofdproducten vaak hetzelfde is kan het soort of tyoe product per keer erg verschillen. Zit in de ene babydoos wasmiddel voor kleur. Dan zit in een andere babydoos wasmiddel voor witte wasgoed. Wellicht verschilt het per filiaal. We horen het graag. Wat zat er in 2021 in de KiekeboeBox?

Inhoud unboxing Plus babydoos

Gratis Kruidvat luiers

 1. Luiers van Bonbébé 48 stuks
 2. Dit pak omvat maar liefst 48 luiers daar doe je minstens een week tot 10 dagen mee. Ook krijg je maat twee. Heb je al een iets grotere baby dan heb je ook nog wat aan je luiers als je baby snel groeit. Verder is dit het grootste pakket luiers dat we ergens in een babydoos hebben zien zitten. We hopen dat ze bevallen. Plus is er wel van overtuigt daar ze zo'n groot pak luiers in de doos stoppen.
 3. Plus wasmiddel en wasverzachter
 4. Je krijgt van Plus een grote fles vloeibaar wasmiddel voor de gekleurde was en een fles wasverzachter neutraal zodat jouw baby de gewassen kleding veilig kan dragen.
 5. Nivea producten
 6. Je ontvang een douchegel Nivea sport men en een bodylotion met de geur Vanille.
 7. Andere boodschapjes die je ontvangt
 8. Pak Bar le Duc mineraalwater anderhalve liter en pak zakdoekjes, 10 stuks van Plus merk.
  Gratis Bonbebe producten
 9. Bonbébé producten
 10. Je ontvang van het merk Bonbébé 2 babyhapjes die je de baby kunt geven vanaf 4 maanden. Flesje Diksap, een eetlepel voor de baby en zeepvrije wasgel. Jordan stopt er nog een baby tandenborstel bij.
 11. Conclusie
 12. We zijn echt onder de indruk van dit pakket. Vooral het grote pakket luiers in de maat 2 is een fijn welkomstgeschenk voor nieuwe ouders. Maar ook de grote flessen wasmiddel en wasverzachter zijn producten die iedere ouder nodig heeft. De Bonbébé levensmiddelen voor de baby zijn ook echt iets waar je wat aan hebt. Deze babydoos verdient een vette dikke pluim.


Kiekeboe BabyBox Aanvragen

Gratis Plus Kiekeboebox babydoos Aanvragen

Schattige babylinkjes

Gratis blije doos aanvragen
Aanvragen en/of bestellen.

Gratis Hoogvliet babydoos aanvragen
Aanvragen en/of bestellen.


Meer babydozen aanvragen

Gratis BabyBox aanvragen
Aanvragen en/of bestellen.

Jan Linders babypakket aanvragen
Aanvragen en/of bestellen.