Babydozen.net

Gratis ZwangerBox & Babycadeau aanvragen

Gratis ZwangerBox en Babycadeau

Klik hier I Love baby's Hartje en vraag gratis aan:

ZwangerBox + Babycadeau aanvragen


 

Gratis Boekstartkoffertje

Gratis Boekstart koffertje Boekstartkofferte is een cadeautje dat de Openbare Bibliotheken beschikbaar stelt aan nieuwe ouders. Het doel van dit kleine boekenkoffertje is het samen lezen en voorlezen te bevorderen op al een hele jonge leeftijd vanaf 3/4 maanden oud. Uit onderzoek is gebleken dat wanneer er vroeg met voorlezen wordt gestart. Kinderen laten een voorsprong kunnen hebben met het leren van taal. Maar niet alleen dat het stimuleert de band tussen moeder en kind omdat de klanken die het voorlezen hebben. De baby blij en gelukkig maken. Later wanneer de baby een peuter wordt kan er gestart worden met aanwijsboekjes. Dit zijn boekjes met een woord en plaatje. Dat je dan opnoemd en de peuter kan aanwijzen. Zo begin je al spelenderwijs met het leren van taal en lezen en schrijven.


Hoe kom je aan zo'n leuke kinderkoffer?

Ten eerste moet je nagaan of jouw gemeente deelneemt met het boekstartprogramma. Want doet jou gemeente niet mee dan kom je helaas niet in aanmerking. Dit ontdek je vrij simpel. Op de aanvraagpagina staat een invulveld voor je postcode. Vul deze in en de website laat een bibliotheek zien die het dichts in de buurt van jouw woonadres is. Krijg je geen resultaten dan val jij helaas niet in de prijzen. Maar de kans is vrij klein en bij de meeste huishoudens zit wel een deelnemende Openbare Bibliotheek in de buurt. Ben jij er zeker van dat je recht hebt op dit boekenpakketje voor baby. Dan klik je op waardebon downloaden. Deze vul je in met de naam van je baby en zijn of haar geboortedatum en neem je mee naar de biep bij jou in de buurt of die je opgegeven krijgt via het postcode opzoeksysteem. Daar ligt dan het koffertje voor je klaar.


Vraag hier je gratis BoekStartkoffertje voor je baby aan:
Boekstart.nl


Gratis abonnement tot je kind 18 jaar is

Naast dat je een zacht babyboekje en aanwijsboekje krijgt. Krijg je ook een gratis lidmaatschap op de bibliotheek. Je kind kan samen met jou tot hij of zij de leeftijd van 18 jaar bereikt, boekjes lenen. Hebben jullie zoveel plezier met de twee gratis boekjes. Dan kan je nog meer boekjes gaan lenen en die aan je kind kan gaan voorlezen. Het maakt niet uit wat voor boekjes je leent. Dit kunnen prentenboeken zijn, sprookjesboeken of liedjesboeken. Alles wat beschikbaar is in de bibliotheek kan je voor een periode van 3 weken mee naar huis nemen. Waarna je verlengt of de boeken terugbrengt. Zo kan je heel veel leuke boeken samen lezen en later zelf laten lezen zonder dat je hier enige kosten voor hebt.


Tot welke leeftijd vraag je boekstart aan?

Vanaf dat je baby 4 maanden is tot je peuter 2 jaar is. De boekjes in de gratis koffer zijn geschikt voor die leeftijd. Het zachte boekje kan je baby vasthouden en je kunt de korte verhaaltjes die erin staan voorlezen. Het tweede boekje is een aanwijsboek. Waar kinderen herkenbare plaatjes aanwijzen als je er om vraagt. Deze boekjes zijn er in heel veel varianten zoals bijvoorbeeld de boerderij, de grote stad of school. Omdat het laatste boekje geschikt is vanaf 1 tot 2 jaar. Kan je uiterlijk tot je kind twee is het boekstartpakket aanvragen.


Wat krijg je precies?

Je krijgt meerdere cadeautjes in de koffer die allen gericht zijn op lezen en voorlezen. Hieronder staat welke gratis cadeaus je van Boekstart krijgt.

 1. Dit kan je gratis krijgen
  • Oranje kinderkoffertje.
  • Gratis bibliotheekkaart t/m 18 jaar.
  • Kussenzacht speel en babyboekje.
  • Peuterboekje educatief aanwijswoordjes.
  • Informatieve folder over voorlezen.
  • Informatieve folder over lezen.
  • Let op in : de soorten boekjes kunnen verschillen per keer.

Nog meer gratis boekjes?

Lemiscaat geeft ook een gratis boekjes aan ouders met een baby tot 3 maanden. Hier kan je een prentenboek ophalen bij een boekhandel in de buurt. In dit boekje staan liedjes die je kunt voorlezen of zingen voor je schatje. Wil je dit boekje ook hebben kijk dan hier.

Nederland hart Gratis prentenboekje Slaap Kindje Slaap.Schattige babylinkjes

Gratis Babydoos informatie
Bekijk de babydoos info op Babydoos.info.


Nog meer gratis babydozen

Gratis BabyBox aanvragen & Inhoud unboxing
Gratis aanvragen of bestellen.
Gratis blije babydoos aanvragen
Gratis aanvragen of bestellen.
Gratis Rozedoos.be babydoos voor België
Gratis aanvragen of bestellen.
Gratis prentenboekje Slaap Kindje Slaap
Gratis aanvragen of bestellen.