Babydozen.net

BabyCadeau (voorheen BabyBox) aanvragen & Inhoud unboxing

Gratis BabyBox aanvragen & Inhoud unboxing

UPDATE in 2023

Belangrijke informatie. De BabyBox is veranderd in BabyCadeau. Deze krijg je voortaan thuisgestuurd. De inhoud is ook veranderd. Wanneer we een sampledoos hebben ontvangen laten we weten wat erin zit. Tot die tijd kan je deze verrassing voor je baby nog steeds gratis aanvragen.

Nieuwe Ouders voor Nu boxen


De BabyBox is een zeer gewilde babydoos voor aanstaande ouders. De BabyBox is speciaal gemaakt voor als je net bevallen bent. De samples in de BabyBox worden samengesteld door Ouders van Nu, dat ook een magazine uitgeeft voor ouders met newborns. Het tijdschrift kan je dan ook verwachten in de BabyBox en je krijgt hier zelfs een gratis abonnementje op tot je baby een bepaalde leeftijd hebt bereikt.

Hoewel de BabyBox een verrassingspakket is en een babycadeau ben je vast wel nieuwsgierig naar wat er in de BabyBox zit. Wanneer wij de BabyBox uitpakken in 2021 dan komen we een aantal leuke babyspullen tegen van mooie babymerken. Verder kan je rekenen op cadeautjes van Albert Heijn. Want daar haal je de BabyBox op. Voorheen waren dat de Etos en de Blokker. Maar tegenwoordig is Albert Heijn je stop om de BabyBox en ook de ZwangerBox (die je ook gratis krijgt). Op te halen. Het uitpakken van een babydoos heet "unboxing".


Gratis ZwangerBox en Babycadeau

Gratis ZwangerBox en Babycadeau

BabyBox Unboxing - Wat zit in de BabyBox?

Vergeet niet dat als het goed is dit je tweede babydoos is die je gratis krijgt. Hiervoor heb je al een ZwangerBox gehad van Ouders voor Nu ook met allerhande spulletjes en waarschijnlijk een mooie knuffel voor je baby. De ZwangerBox heeft een andere kleur dan de BabyBox. De BabyBox is in 2022 geel en de ZwangerBox is blauw. We behandelen dan ook de inhoud van 2022. Over de beschreven inhoud kan geen rechten aan ontleend worden en de inhoud kan echt per keer heel erg verschillen.

Gratis Beregoede badschuim

Inhoud unboxing BabyBox babydoos

2021 - 2022

 1. Baby badschuim van Albert Heijn
 2. AH Beregoede is het eigen merk van Albert Heijn voor babyartikelen. Met een waardebon die je aantreft in de BabyBox kan je in Albert Heijn een gratis fles AH Beregoede baby schuimbadje ophalen. Dit badschuim is 100% zeepvrij en er zit kamille in. Dat is voor een milde verzorging van de tere babyhuid en daarom zeer geschikt is voor de gevoelige babyhuid.
 3. Miniatuur van Sudocrem
 4. Sudocrem beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf en verzacht de ruwe of geprikkelde huid. Meestal wordt deze crème gebruikt tegen luieruitslag. Je denkt misschien, wat een klein potje. Maar dat is juist handig om overal mee naartoe te nemen. Daarnaast zal je zien wanneer je meer babydozen aanvraagt je dit potje in meerdere pakketten zult aantreffen. Een heleboel kleine potjes maken een hoop zalf.
 5. Pamper luier
 6. Gezien er al een heel pak Pampers in je ZwangerBox zat, krijg je in de BabyBox maar 1 luier om uit te proberen. Maar elke gratis luier is er toch weer eentje. Daarom nooit een gegeven paard in de bek kijken.
  Gratis Naif billendoekjes
 7. Naïf Billendoekjes
 8. Naïf is een heel fijn baby verzorgingsmerk. De producten van Naïf zijn allemaal duurzaam en de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong en veelal biologisch. Wanneer de producten van Naïf gemaakt worden staat het milieu en duurzaamheid bovenaan de lijst. Met de Naïf billendoekjes maak je kennis met dit product.
 9. Proefje met Inoli badolie
 10. Inoli badolie kan je gebruiken in bad zowel voor kinderen als volwassenen. Van Inoli badolie krijg je een zachte huid en het verzorgt en verzacht. Inoli verkoopt nog veel meer babyproducten zoals huidolie en andere olieproducten. Met dit sample kan je testen of Inoli iets voor je is.
  Babyhapjes Albert Heijn eigen merk
 11. Babyhapjes Albert Heijn eigen merk
 12. Het babyhapje dat erin zit is voor de leeftijd vanaf 4 maanden. Dit potje moet je dan ook nog even bewaren wanneer je de BabyBox vlak na je zwangerschap hebt opgehaald. Want dit baby eten geef je pas vanaf 4 maanden. Het babyhapje is in de smaak bloemkool maar in een andere BabyBox zou het net zo goed wortel of een andere smaak kunnen zijn. Ook dit proefproduct is er om jou kennis te laten maken met het assortiment babyvoeding van Albert Heijn.
 13. Miniatuur Elmex peutertandpasta
 14. Ook een klein tubetje baby tandpasta voor je kleintje. Het merk tandpasta kan nog wel eens behoorlijk verschillen. Je kan ook een ander merk tandpasta krijgen of soms heb je mazzel en zit er ook een echte babytandenborstel in. Waarschijnlijk is dit echt afhankelijk van de voorraad welk merk je krijgt en of de tandenborstel erbij zit.
 15. Knijpfruit van Organix
 16. Fruithapjes Organix Organix is een natuurlijk tussendoortje en gemaakt van fruit. De producten van Organix zijn biologisch en verantwoord om aan baby's en kleine kinderen te geven in plaats van bijvoorbeeld snoepjes. In alle producten worden natuurlijke ingrediënten gebruikt en er zitten geen toevoegingen in. Het assortiment bestaat uit knijpfruit, koekjes en snacks tot rijstwafeltjes. Voor je baby krijg jij een knijpfruitje die je kunt geven vanaf 6 maanden oud.
 17. Twee gratis magazines
 18. Naast dat je al een abonnement krijgt op Ouders van Nu totdat je kind 1 jaar oud is, ontvang je in de BabyBox ook een exemplaar van Ouders voor Nu en een exemplaar van Kekmama. Beide magazines zijn voor ouders met jonge kinderen.
 19. Folders en reclame
 20. Van alle bovenstaande producten ontvang je folders zodat je kunt nalezen wat wat is. Ook zit er diverse reclame in en kortingsbonnen.

Hoe vraag je de BabyBox babydoos aan?

Hoe vraag je het BabyBox babydoos aan?

Wil jij in aanmerking komen voor de BabyBox dan moet je eerst weten wat de datum is dat je gaat bevallen. Dit hoeft niet via een dokter te zijn en mag je ook zelf inschatten. Als je de datum eenmaal weet kun je een aanvraag indienen voor deze babydoos. Ben jij nog in je zwangerschap? Maakt niet uit hoever. Dan krijg je twee babyboxen. Een voor je zwangerschap en een als je bevallen bent. Beide boxen zijn gratis. Hierboven vraag je ze aan!

BabyBox babypakket Aanvragen

Gratis BabyBox babypakket Aanvragen

Vraag en antwoord BabyBox

Tot wanneer kan ik de BabyBox aanvragen?

Is de BabyBox gratis?

Waar haal je de BabyBox op?

Wanneer kan ik de BabyBox ophalen?


Schattige babylinkjes

Gratis blije doos aanvragen
Aanvragen en/of bestellen.
Gratis Kruidvat babydoos aanvragen
Aanvragen en/of bestellen.
Gratis Etos babytas aanvragen & Inhoud unboxing
Aanvragen en/of bestellen.


Nog meer babydozen aanvragen

Jan Linders babypakket aanvragen
Aanvragen en/of bestellen.
Hoogvliet babydoos aanvragen. Inhoud & Unboxing
Aanvragen en/of bestellen.