Babydozen.net


ZwangerBox gratis aanvragen

Gratis ZwangerBox aanvragen van Ouders van Nu

Wil jij deze beroemde ZwangerBox, die al meer dan 25 jaar lieve vaders en moeders blij maakt met gelukwensen en toffe babyspulletjes, ook hebben? Dan kan je de ZwangerBox zonder verplichtingen aanvragen op internet. Daar vul je de adresgegevens in en eventueel de uitrekendatum of de geboortedatum. Ook wordt er naar de babynaam gevraagd als je kindje al geboren is. Ben je nog zwanger dan ontvang je heel handig een digitale groeikalender met dus iedere nieuwe week uitleg en adviezen van de Ouders van Nu-experts over de groeifase van je babybuik.

Tweedelig

Het babypakket bestaat dus uit twee delen. Het andere deel is Het Babycadeau. Vraag je de ZwangerBox aan dan hoef je niet apart nog het babycadeau te bestellen. Deze krijg je dus automatisch toegestuurd. In dit Babycadeau zit een schattige groeimeter met leuke stickers die bijhouden hoe jouw prachtige baby zich ontwikkelt. Deze kan je dus helemaal naar je persoonlijke smaak inrichten en alle belangrijke momentjes vastleggen.


ZwangerBox & Babycadeau aanvragen

Gratis ZwangerBox en Babycadeau

Gratis ZwangerBox

Wat is de ZwangerBox van Ouders van Nu?

Wat is de ZwangerBox van Ouders van Nu? Geschiedenis.

De populaire ZwangerBox is een van de oudste babydozen die gratis verstrekt wordt aan zwangeren en kersverse ouders met een pasgeboren baby, nu zo'n 25 jaar. Dit kosteloze mooie zwangerschapspakket is ontwikkeld door Ouders van NU.

Een bekend informatief baby magazine dat al sinds 1967 bestaat en ooit begonnen is als het tijdschrift Straks voor moeders. Hierin kon men rubrieken lezen als bijvoorbeeld mode-, kinderkamer of maaltijd tips. Deze artikelen werden dus geschreven door onder andere sociaal, pedagogisch en medische deskundigen. Dat heden nog steeds het geval is.

Het Ouders van Nu concept

Pas in 2014 werd het concept Ouders van Nu zoals het er nu staat werkelijkheid. De website jongegezinnen.nl, de zwanger- en babyboxen en het magazine Kinderen werden door de uitgever destijds "Sanoma" samengevoegd tot een geheel "Ouders van Nu. In 2019 werd dit stokje overgenomen door DPG Media Magazines. Dat het multimediaal platform voor (aanstaande) ouders verder ontwikkelde met bijvoorbeeld de Voordeelpas, de ZwangerBox en sinds 2023 het Babycadeau.


Wat is het Ouders van Nu magazine?

Het Ouders van Nu tijdschrift is dus een autoriteit wanneer het gaat om achtergrondinformatie en verhalen voor als je zwanger wilt worden, zwanger bent, pas bevallen van een jonge baby en jonge kinderen zoals peuters en kleuters. Het blad komt 16x per jaar uit met de nieuwste ontwikkelingen en onderzoeken over opvoeden en de ontwikkeling van kinderen. Ook zit hier 4 maal per jaar een themagids bij met een speciaal thema zoals Peuters, Voeding, Schoolgaan of Vakantie. Elke maand worden er totaal ruim 234.000 tijdschriften gedrukt per editie.

Wat is het Ouders van Nu magazine?

Zodra je dus weet dat je zwanger bent en de uitrekendatum kent. Via een huisarts, babyprofessional of zelf hebt uitgerekend. Kan je een aanvraag indienen voor een gratis ZwangerBox. In dit babypakket zit dus ook het gratis abonnement op Ouders van Nu. Jaarlijks worden er ruim 125.000 gratis Zwangerboxen aangevraagd die dus allemaal het tijdschrift kosteloos krijgen toegestuurd tot de baby is geboren.


Ouders van Nu online!

Ook is Ouders van Nu online erg actief en biedt onder andere een forum waar ouders en zwangeren dus met prangende vragen of voor steun terecht kunnen. Wordt er volgens aan abonnees en ZwangerBox aanvragers een nieuwsbrief gestuurd met kortingen, aanbiedingen, opvoedtips, ander nieuws en leuke tips over baby's en kinderen? Ook Facebook, Pinterest, Instagram en LinkedIn worden actief bijgehouden waar ouders dus allerlei informatie en voorlichting lezen en/of op kunnen reageren.

First Time Mum Research!

Mede door dus de aanvraag van de ZwangerBox en het Babycadeau weten Ouders van Nu precies wat ouders wensen en willen. Elk jaar vindt er ook een First Time Mum Onderzoek plaats onder ruim 15.000 ouders. Hierdoor is dus bekend in ruim 62 productcategorieën wanneer bepaalde producten worden aangeschaft of men zich gaat oriënteren. En kan content dus op maat worden aangeboden op het juiste moment aan zwangeren en ouders met kleine kindertjes.


Wat kan jij verwachten van de ZwangerBox?

Wat kan jij verwachten van de ZwangerBox?

Als eerste word je dus kosteloos lid van de Ouders van Nu community en is het eerste wat je ontvangt een exemplaar van de laatste editie en de Zwangerspecial. In de felicitatiedoos ZwangerBox zitten verder fijne exclusieve kortingsbonnen van onder andere Center Parcs en ontvang je een babycadeau in de vorm van een hydrofiele babydoek. Deze kan je dus gebruiken om je vieze baby schoon te maken.

Maar ben jij misschien milieubewust, dan zijn er dus ook wasbare luiers van te maken. Wat nog meer in het babypakket zit is dus een verrassing gezien dit een wisselend aanbod is. Maar je kunt eventueel mini's verwachten met verzorging, een speen, proefpakket luiers en soms een romper of knuffel. De ZwangerBox kan je dus ook nog recyclen en omtoveren tot een stevige bewaardoos.

E-mail, post en gebeld worden!

Zodra je de ZwangerBox aanvraagt geef je toestemming om de Ouders van Nu nieuwsbrief en de Groeikalender per e-mail te ontvangen. Partners van Ouders van Nu mogen jou ook benaderen met exclusieve aanbiedingen die interessant kunnen zijn tijdens je zwangerzijn of na je bevalling. Wil je dit niet? Dan zit in elke nieuwsbrief een verplichte afmeldlink.

Via de post ontvang je sinds 2023 de ZwangerBox en ook het Babycadeau. Het baby tijdschift valt ook door je brievenbus. Daarnaast krijg je speciaal geselecteerde, exclusieve aanbiedingen aangeboden. Als je dit niet meer wilt kan je de klantenservice bellen 088 – 5500174 om deze advertenties mailings op te zeggen. Dit kan ook via chat en een webformulier op Oudersvannu.nl.

Na de bevalling van je baby neemt DPG Media contact op via de telefoon om de bevallingsdatum te valideren en kan je eventueel het gratis abonnement omzetten in een betaalde versie.

Is aanvragen ZwangerBox de moeite waard?

Het is zeker de moeite waard om dit gratis zwangercadeau te bestellen en gefeliciteerd te worden met gratis babyproducten. Je krijgt naast leuke babycadeautjes dus ook een heleboel informatie. Ouders van Nu is een top vraagbaak wanneer het gaat om kinderen grootbrengen en zwangerzijn. Dus je kunt hier altijd wel iets uithalen voor jezelf. Wanneer je de reclame dus niet meer ziet zitten heb je genoeg mogelijkheden dit te annuleren. De ZwangerBox is dus vrijblijvend en je zit nergens aan vast.


Unboxing inhoud ZwangerBox

Wat zit in de ZwangerBox?

Wanneer je deze babydoos of zwangerschapsdoos aanvraagt blijft het tot het laatste moment een verrassing wat er in zit. Maar een ding is zeker er zit een uitstekend babyproduct in dat je nuttig kunt gebruiken in 2023 - 2024.


ZwangerBox van Etos

 • Lange tijd haalde je de ZwangerBox op bij Etos. Echter heeft deze drogisterij nu zelf een hele leuke Pip en Woezel babytas gevuld met luiers en babyverzorging van het Etos merk.

ZwangerBox van Blokker

 • Ook Blokker is een ophaalpunt geweest. In de ZwangerBox stopte Blokker twee hele praktische babyartikelen die paste in elke babyuitzet.

ZwangerBox van Albert Heijn

 • Vanaf ongeveer 2021 was Albert Heijn de gelukkige die de geweldige ZwangerBox mocht uitdelen. In de ZwangerBox van Albert Heijn zat een heerlijke AH baby badschuim, eetpotje met een lekkere babymaaltijd, luiers van Pampers en nog veel meer fijne gratis proefmonsters en testers.

Inhoud Oude ZwangerBoxen

 • Proefpakket Pampers luiers
 • Bier 0%.
 • Zwitsal verzorging.
 • Always maandverband tester.
 • Zuigspeeltje.
 • Drinkfles.
 • Sample badolie.
 • Mini Sudocrem.
 • Albert Heijn babyhapjes.
 • Knijpfruit.
 • Billendoekjes.

Waar haal je de ZwangerBox op?

De ZwangerBox haal je dus niet meer op. Deze wordt heel eenvoudig thuis bij je afgeleverd. Je hoeft er dus geen enkele moeite meer voor te doen. Het enige dat je rest is het aanvraagformulier in te vullen en voila Ouders van Nu stuurt jou deze twee babycadeaus geheel gratis en kosteloos op om je te feliciteren. Je hoeft niet eens de verzendkosten te betalen. Dus die kan je mooi in je zak houden.

Etos, Blokker en Albert Heijn!

Voorheen moest je dus naar een van deze winkels. Onhandig met een babydoos slepen terwijl je ook boodschappen bij je had. Ook had het ophaalbriefje een beperkte houdbaarheidsdatum waardoor, als je niet snel genoeg was. De ZwangerBox aan je neus voorbij kon zien gaan. Dat is dus nu allemaal verleden tijd en het is altijd zeker dat deze door je brievenbus valt.

Conclusie!

De ZwangerBox is dus een babydoos die de moeite waard is. Naast het gratis babycadeau ontvang je namelijk heel veel evenwichtige opvoedadviezen en adviezen die je kunt volgen tijdens je zwangerschap. Een team deskundigen zit voor je klaar en weet jij het even niet, dan kan je vragen stellen op het Ouders van Nu discussieboard. Het gehele Ouders van Nu concept kan een rots in de branding zijn voor zowel ervaren als onervaren toekomstige moeders en vaders met net even dus die onmisbare handige tips.

Vraag gratis de ZwangerBox aan:
Gratis ZwangerBoxSchattige babylinkjes

Gratis BabyBox aanvragen
En inhoud ZwangerBox.


Schattige babylinkjes

Gratis Etos babytas aanvragen
En de inhoud van de Etos babytas.