Babydozen.net


Het Babycadeau Ouders van Nu gratis aanvragen

Gratis Babycadeau aanvragen van Ouders van Nu

Wil jij de gelukwensen van Ouders van Nu ontvangen in de vorm van Het Babycadeau? Dan moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Ten eerste is je baby niet ouder dan 6 maanden. Dit is dus wanneer je nog niet de ZwangerBox hebt aangevraagd.

En ten tweede ben je woonachtig in Nederland. Voor België bestaat er dus geen ZwangerBox en Babycadeau die de Roze Doos hebben. Na je aanvraag duurt het nog ongeveer 4 weken tot je Het Babycadeau ontvangt. De ZwangerBox vraag je aan als je nog zwanger bent.Bestel Babycadeau Ouders van Nu

Gratis ZwangerBox en Babycadeau

Gratis Babycadeau van Ouders van Nu 2023

Wat is Het Babycadeau van Ouders van Nu?

Wat is Het Babycadeau van Ouders van Nu?

Het Babycadeau is dus een vervolg cadeau op de ZwangerBox. De ZwangerBox dien je actief aan te vragen via een webformulier op Oudersvannu.nl. Heb jij deze aanvraag ingediend dan ontvang je ook automatisch en kosteloos Het Babycadeau. Dat is ook bekend onder de naam BabyBox die tussen 2010 en 2022 opgehaald kon worden bij de retail winkels Etos en Blokker of supermarkt Albert Heijn.

Krijg jij een tweede kindje dan herinner jij je vast wel alle leuke en vrolijke babyboxen en zwangerboxen van je eerste kind die zijn weggegeven bij deze topwinkels. Dit is nu dus heden aangepast naar een lief en beeldig Babycadeau. Ook haal je het Babycadeau niet meer zelfstandig op maar krijg je die per post toegestuurd. Je zit dus niet meer met lastige afhaalbewijzen of vouchers om je babybox te claimen.


Wat is de ZwangerBox?

De BabyBox en ZwangerBox worden al meer dan 25 jaar lang uitgedeeld om blije ouders, vaders en moeders te feliciteren met de zwangerschap of geboorte van hun baby. De ZwangerBox is dan ook een zwangerschapsbox die dus een eerste deel is van het Ouders van Nu concept.

Dit complete multimediale platform voor vaders en moeders en toekomstige ouders. Biedt een heel scala aan informatieve ondersteuning bij het zwanger worden, in verwachting zijn, over de bevalling, baby's eerste maanden en zelfs kennis over dreumesen, peuters en kleuters wordt gedeeld en besproken. De gehele zwangerschap tot je kind dus naar school gaat staat Ouders van Nu je met raad en daad terzijde.

Ouders van Nu tijdschrift

Een van deze onderdelen is het gratis ontvangen van het Ouders van Nu tijdschrift. Dit tijdschrift kost in de winkel ongeveer €7,50 dat je dus zonder kosten thuis ontvangt tot je gaat bevallen. In dit magazine lees je artikelen, interviews, ervaringsverhalen en het laatste advies van specialisten voor zowel jonge als ervaren ouders. Wil je meer weten over de ZwangerBox, Ouders van Nu magazine en het complete aanbod dat je kunt verwachten. Lees dan ons artikel hierover op Babydozen.net.


Informatie Ouders van Nu concept

  • ZwangerBox : alle info over het Ouders van Nu concept.
  • BabyBox : info over voorgaande babyboxen en zwangerboxen.

Ouders van Nu wordt digitaal in 2024

Ouders van Nu wordt digitaal in 2024

Ouders van Nu bestaat al sinds 1974 en is onlangs 55 jaar geworden. Dit magazine is dus nog tot 1 januari 2024 te koop of kan je dus gratis ontvangen tijdens je blijde verwachting. Op 1 januari 2024 stoppen de reguliere printuitgaven en wordt het tijdschrift Ouders van Nu dus volledig digitaal. Wel blijven de Zwanger- en Babyspecials bestaan. Deze worden nog wel gedrukt en kunnen door geïnteresseerde ouders en opvoeders gratis worden aangevraagd. Het idee is dat deze bladen wellicht zijn terug te vinden "straks" in de Babycadeaus van Ouders van Nu.

Ouders van Nu Social Media?

Ouders van Nu is zeer actief op social media en plaatst content van hoge waarde voor mensen met kinderen of toekomstige opvoeders. Zit je met dringende vragen dan zijn er diverse vormen waar je terecht kunt voor opvoed- of zorgadvies voor bijvoorbeeld je baby. Zo kan je kijken op Facebook, Pinterest en Instagram. Ook is er een online discussieforum en een prikbord. Waar het Ouders van Nu webcare team klaar zit je te ondersteunen waar dit mogelijk is.

Social Media


Wat kan jij verwachten van Het Babycadeau?

>Wat kan jij verwachten van Het Babycadeau?

Het Babycadeau is een felicitatie-envelop voor de geboorte van je allerliefste en schattigste baby. Je krijgt het opgestuurd via een bezorgdienst. Dus je hoeft niet de deur uit om ergens iets op te halen. Ook worden er geen portokosten in rekening gebracht. Deze worden dus betaald door Ouders van Nu.

Gratis persoonlijke groeimeter

In deze babydoos zit een hele leuke dubbelzijdige Ouders van Nu Groeimeter aangevuld met aparte stickers waarmee je de mooie herinneringen kunt vastleggen op de groeimeter. Een groeimeter kan je dus aan de muur of deur hangen waarmee je de ontwikkeling van je kindje vastlegt. Door de stickers richt je deze geheel in naar je eigen persoonlijke stijl. En zodra je dreumes gaat lopen draai je de groeimeter om en kan je verder gaan met de leukste mijlpalen vast te leggen.

Exclusieve aanbiedingen!

Natuurlijk moet Het Babycadeau ergens van betaald worden dus je krijgt ook exclusieve aanbiedingen van sponsors van deze baby-envelop. Het is aan jou of je vindt dat hier iets nuttigs tussen zit en anders leg je het op de oudpapier stapel. Hou er wel rekening mee dat je dus in een reclamesysteem komt en dus bij tijd en wijlen reclamepost ontvangt die past bij de fase van je opgroeiende kindje.

Reclame afzeggen

Wil je dit niet meer? Dan kan je altijd de klantenservice bellen 088 – 5500174 en je afmelden. Dit kan ook met de nieuwsbrieven die je gaat ontvangen door middel van een afmeldlink in elke nieuwsbrief. Het aanvragen van de ZwangerBox en Babycadeau is dus vrijblijvend en zonder restricties. Maar je gaat wel akkoord met het toezenden van commerciële informatie.

Bevestig de geboortedatum

Is jouw kindje eenmaal geboren, dan belt DPG Media eenmaal het telefoonnummer dat je hebt opgegeven. Dit dus om de permanente geboortedatum te bevestigen. Normaal kan je dan het abonnement tegen betaling verlengen. Maar gezien ze in 2024 digitaal gaan is dat niet meer aan de orde.

Is Het Babycadeau waardevol?

Gezien het hele babyconcept van Ouders van Nu en de vraagbaak met een schat aan informatie over grootbrengen, opvoeden, bevruchting en andere actuele onderwerpen. Is het zeker de moeite waard hier kennis mee te maken. Verder zit in de ZwangerBox een praktisch babyproduct en een groeimeter aan de muur is altijd meegenomen. Het aanvragen is zonder verplichtingen, dus je bent nergens aan gebonden en het is 100% gratis.


Unboxing inhoud - Wat zit in Het Babycadeau?

De inhoud van Het Babycadeau van Ouders van Nu bestaat uit een grote envelop waarmee jij gefeliciteerd wordt met de geboorte van je kleine baby. De inhoud is dus niet grotesk daar dit niet in een envelop past. Wel zitten er allerlei handige aanbiedingen en kortingsacties in. Dat kan behoorlijk in je portemonnee schelen wanneer je hier gebruik van maakt. Het kraamcadeau van dit jaar is dus een knusse en gezellige groeimeter die je op een mooi plekje ophangt.

Het babycadeau ophalen?

Dit Babycadeau haal je nergens op. Want de envelop past precies door je brievenbus. De Etos, Blokker of Albert Heijn zijn dus geen onderdeel meer van het verspreidingssysteem.


Stukje geschiedenis

Etos BabyBox

  • Vanaf 2016 geeft Etos de BabyBox weg. De inhoud bestond uit billendoekjes en luiers van de Etos met diverse proefverpakkingen. Nu, in 2023 heeft Etos een eigen babyprogramma met een Pip en Woezel tas met gratis luiers en babyverzorging van de Etos.

Blokker BabyBox

  • Blokker was vanaf 2019 het ophaalpunt. Deze winkel met huishoudelijke artikelen en ook de verkoop van praktische babyproducten. Heeft heden geen eigen babydoos.

Albert Heijn BabyBox

  • Albert Heijn deelde van 2021 tot eind 2022 de BabyBox uit. Albert Heijn stopte hier dus allerlei eigen merk babyproducten in, dit in combinatie met de Ouders van Nu inhoud. Ook Albert Heijn heeft heden geen eigen babydoos om gratis weg te geven.

Andere bekende namen

  • ZwangerKaDOOS
  • BabyKadoos
  • Felicitas BabyBox
  • BabyBox

Conclusie!

In combinatie met de ZwangerBox is het aanvragen zeker de moeite waard. Naast de leuke lieve babycadeautjes die je krijgt word je meteen op de hoogte gehouden van de nieuwste technische ontwikkelingen op het gebied van babyartikelen. Of je krijg voordelige aanbiedingen die passen bij de babyfase. Om gebruik te kunnen maken van de kennis die het Ouders van Nu team te bieden heeft. Is het dus niet verplicht deze babycadeautjes aan te vragen. Vanaf 2024 kan je helemaal zonder kosten dus alle essentiële opvoedtips online vinden.

Vraag gratis Het babycadeau aan:
Gratis Het babycadeauSchattige babylinkjes

Info BabyBox van Albert Heijn
BabyBox is de voorloper van Het Babycadeau van Ouders van Nu. En was verkrijgbaar bij Etos, Blokker en Albert Heijn. Hier lees je de informatie uit 2021/2022.


Schattige babylinkjes

Gratis Etos babytas aanvragen
Informatie over de nieuwe Etos babytas, inhoud van de tas en het babyprogramma. Gratis babypresentje van deze drogisterij.