Babydozen.net

Gratis Etos babytas aanvragen & Inhoud unboxing

Gratis Etos babytas aanvragen & Inhoud unboxing

Sinds alweer een paar jaar vanaf ongeveer rond juni 2021 is er een nieuwe babytas op de markt verschenen die je ook weer gratis kunt ophalen. Deze babytas is dus van de Etos een drogisterijwinkel dat ook een eigen merk voert in babyproducten. Naast dat ze een eigen merk Etos aanbieden. Hebben ze ook een heel leuk assortiment luiers met de kinderkarakters Woezel en Pip erop. Zo heb je Woezel en Pip luiers in diverse maten die naast dat ze heel leuk staan in de mooie babykamer ook nog eens heel voordelig zijn.

Wie zijn Woezel en Pip?

Woezel en Pip zijn twee hele leuke, lieve hondjes die bijna iedere peuter of kleuter wel kent. Ze zijn bekend van edicatieve peuterboekjes en ze komen op televisie. Waar ze allerlei grappige en ontroerende avonturen beleven die leuk zijn voor piepkleine kinderen.

Ook zingen Woezel en Pip de allerleukste kinderliedjes zoals bijvoorbeeld "Allerbeste vriendjes of "Superwoezel" die menig kind wel kent. Naast Woezel en Pip is de Buurpoes ook een vriendje. Deze poes woont bij de buren en beleeft ook allerlei leuke dingen samen met Woezel, die het grote grijze jongens hondje is, en Pip, die het kleine gele meisjes hondje is.

Gratis ZwangerBox en Babycadeau aanvragen

Gratis ZwangerBox en Babycadeau

De Woezel en Pip babytas

De Woezel en Pip babytas?

De mooie shopper die je meekrijgt bij de Etos is dan ook de Woezel en Pip babytas. Op de tas staat Woezel, Pip en de Buurpoes. Echter voor wie al eerder zwanger is geweest en een ander soort babydoos heeft opgehaald bij de Etos kan misschien denken dat dit de ZwangerKaDOOS is.

Of wie nog in 2020 een babydoos bij Etos heeft opgehaald heeft misschien nog de BabyBox en de ZwangerBox van Ouders voor Nu meegekregen. Deze twee babydozen zijn ondertussen af te halen bij Albert Heijn en de Etos heeft nu een eigen babytas. Gratis voor als je zwanger bent of net bevallen.

Unboxing - Wat zit in de Etos babytas?

In 2023 zitten er drie babyproducten in die voor iedere nieuwe ouder altijd handig zijn om te gebruiken en die zeker op gaan in de eerste maanden dat je kindje is geboren. Etos heeft deze Woezel en Pip babytas samengesteld zodat jij kennis kan maken met hun voordelige baby assortiment. In de hoop dat jij na het testen van de fijne babyproducten van Etos daarna ook de babyspullen gaat kopen.

Woezel en Pip luiers assortiment

Inhoud unboxing babytas Etos 2023

  1. Pak luiers maat 2 met Woezel en Pip erop
  2. Dit pak luiers is echt te leuk. Naast dat het een hele goede kwaliteit luier is en de verpakking super staat in de kamer voor je baby. Staan Woezel en Pip ook op de luiers. Je hebt dus geen saaie witte luiers maar deze luiers maken het aankleden en verschonen van je baby extra gezellig. Je krijgt dan ook van Etos een heel pak met ruim 20 luiers erin. De maat is 2 voor kindjes van 3 tot 6 kilo. Ze passen dus nog voor een baby van ongeveer 12 pond.

  3. Etos eigenmerk wasgel en shampoo
  4. Deze wasgel en shampoo zit in een handige flacon met een pompje erop. Zo ben je zuinig in gebruik en doe je extra lang met een fles. In de wasgel zit aloë vera en verzachtend katoen en prikt niet in de oogjes. Wanneer je deze milde baby wasgel & shampoo koopt, betaal je ongeveer €1,89.

  5. Etos eigen merk babydoekjes
  6. Gratis Etos billendoekjes

    Je ontvangt een pak Etos Baby Lotion Billendoekjes Mild vochtige doekjes. Hierin zitten 80 billendoekjes. Etos biedt nog meer varianten aan mocht je in de toekomst iets anders willen proberen. Billendoekjes die Etos ook heeft zijn Etos Baby Lotion Billendoekjes Sensitive vochtige doekjes, Etos Baby Lotion Billendoekjes Pure Vochtige Doekjes 63 stuks en Etos Baby Waterdoekjes 60 stuks. Die bestaan uit 90% water.

Hoe vraag je de Etos babytas aan?

Hoe vraag je de Etos babytas aan?

Om de Etos babytas te kunnen bestellen heb je een Etoskaart nodig. Deze vraag je aan in de winkel of online. Je kunt kiezen uit een plastic kaart of een QR-code die je via de Etos-app laat zien. Ook heb je een account nodig waar jij je Etos extra spaarpas zowel digitaal als fysiek laat registreren. Heb jij dit allemaal gedaan dan kun je via de bovenstaande link online je gratis Etos babytas aanvragen. Je meldt je dan meteen aan voor Etos baby.

Etos babytas Aanvragen

Gratis Etos babytas Aanvragen

Vraag en antwoord Etos babytas

Wanneer vraag ik de Etos Babytas aan?

Kan ik de Etos Babytas gratis ophalen?

2e Etos merk altijd voor de helft van de prijs?


Schattige babylinkjes

Gratis blije doos aanvragen
Aanvragen en/of bestellen.
Gratis Kruidvat babydoos aanvragen
Aanvragen en/of bestellen.


Nog meer babydozen aanvragen

Gratis BabyBox aanvragen
Aanvragen en/of bestellen.
Jan Linders babypakket aanvragen
Aanvragen en/of bestellen.
Hoogvliet babydoos aanvragen. Inhoud & Unboxing
Aanvragen en/of bestellen.