Babydozen.net

Gratis ZwangerKaDOOS gratis babydoos van ETOS

UPDATE in 2023

Zwangerschapsdoos van Albert Heijn


Let op! Deze babydozen zijn veranderd in de BabyBox = BabyCadeau geworden en de ZwangerBox van Etos, Blokker of Albert Heijn en Ouders van NU krijg je per post toegestuurd. Dat je voorheen ophaalde bij de Albert Heijn.

De informatie hieronder is gedateerd en verwijst naar de voorgaande babydozen die je op kon halen bij de Etos. Ook deze informatie is veranderd. Voortaan krijg je een ZwangerBox en BabyCadeau per post opgestuurd.


Nieuwe Ouders voor Nu boxen


Informatie ZwangerKaDOOS

Gratis ZwangerKaDOOS. Deze gratis Albert Heijn babydoos (voorheen Etos en Blokker) bestaat uit 2 babydozen. Eerst ontvang je gratis de Felicitas Zwangerkadoos en als je bent bevallen krijg je ook nog eens de gratis BabyBox die je ophaalt bij de Albert Heijn (voorheen Etos en Blokker) bomvol gratis babyproducten en babyproefmonsters.

Wat zit er in de ZwangerKaDOOS? ZwangerKaDOOS inhoud De inhoud van de gratis Felicitas Zwanger- en BabyBox kan per keer verschillen. Maar je kunt er heerlijke verzorgingsproducten in verwachten voor je baby. Ook tal van kortingsbonnen voor babyspulletjes en proefmonsters van baby-artikelen krijg je per post opgestuurd. (voorheen Albert Heijn, Etos en Blokker). Naast al deze gratis babyproducten ontvang je ook nog eens een tijdschrift voor ouders over de verzorging van een baby. Vraag dus vlug gratis aan!


Vraag hier de vernieuwde BabyCadeau en ZwangerBox aan :
BabyCadeau en ZwangerBox


Schattige babylinkjes

Gratis Babydozen
Bekijk babydozen op Gratisvoorbabys.nl.
Gratis spullen voor mama
Bekijk babydozen op Gratisvoorvrouwen.nl.


Schattige babylinkjes

Gratis Babydoos informatie
Bekijk de babydoos info op Babydoos.info.