Babydozen.net

Gratis BabyBox aanvragen van Albert Heijn

Gratis BabyBox aanvragen

Gratis Baby Dump babydoos aanvragen | Inhoud

 

Gratis Baby Dump babydoos aanvragen | Inhoud

Weer zo'n prachtig babydoos pakket die jou kan bijstaan in de spannende en drukke kraamtijd. Ook deze moet je ophalen in een winkel. Deze babydoos word je gratis aangeboden door de Baby Dump winkels die door heel Nederland zitten. Totaal heb je 13 plaatsen waar je deze babydoos kunt verkrijgen. Als je de Baby Dump babydoos wilt hebben kan je online een waardebon aanvragen. Maar lukt dat niet dan kan je ook een waardebon krijgen in de winkel. Ze geven je dan graag hun babypakket helemaal voor niks mee.

Wat zit in de Baby Dump babydoos?

In dit babypakket zitten best wel leuke hebbedingetjes voor kleine baby. Bij Baby Dump verwennen ze je echt met hun prachtige babycadeaus. Er kan babykleding inzitten zoals een rompert of een paar babysokjes kan je ook mee verrast worden. Altijd stopt Baby Dump er een knuffel in en drinkbekers en soms zit er ook heel mooi babybestek in. Maar dit is niet altijd het geval. Hoe dan ook het blijft een verrassing. Ben je in de buurt van een Baby Dump dan is het de moeite waard dit babypakket op te halen.


Aanvragen

Gratis Baby-Dump babydoos

Wie is Baby Dump?

Baby Dump zijn dertien discountwinkels voor aanstaande ouders en voor wie net bevallen is. Ze verkopen echt alles als het gaat om je babykamer of babyuitzet en zijn dan ook mega-groot. Een baywinkel kan wel tussen de 2000m2 en 4000m2 groot zijn. Alle a-merken voor babyproducten hebben zij dan ook voor een zacht prijsje in huis en een babykamer richt je al vanaf €399. Je hebt zelfs laagste prijs garantie. Zie jij je aankoop binnen twee weken ergens goedkoper dan krijg jij het verschil terug. Ook zitten er twee Baby Dumps in België zodat Belgische inwoners ook in aanmerking komen voor een Baby Dump babydoos. Deze kunnen een gratis babydoos ophalen in gent of Mechelen.


Schattige babylinkjes

Gratis babydozen aanvragen
Informatie op Babydoos.info
Ook een linkje op Babydozen.net
Bezoek dan onze partnerpagina.


Nog meer babydozen aanvragen

Gratis blije doos aanvragen
Aanvragen en/of bestellen.
Gratis BabyBox aanvragen & Inhoud unboxing
Gratis aanvragen of bestellen.
Gratis Kruidvat babydoos aanvragen
Aanvragen en/of bestellen.
Jan Linders babypakket aanvragen
Aanvragen en/of bestellen.
Hoogvliet babydoos aanvragen. Inhoud & Unboxing
Aanvragen en/of bestellen.
Gratis Etos babytas aanvragen & Inhoud unboxing
Aanvragen en/of bestellen.