Babydozen.net

Gratis Baby Dump babydoos aanvragen | Inhoud

Gratis Baby Dump babydoos aanvragen | Inhoud

Weer zo'n prachtig babydoospakket die jou kan bijstaan in de spannende en drukke kraamtijd. Ook deze moet je ophalen in een winkel. Deze heerlijke babydoos word je gratis aangeboden door de Baby Dump discountwinkels met voordelige babyspulletjes, die door heel Nederland zitten. Totaal heb je dertien plaatsen, veelal grote steden waar je deze babydoos kosteloos in ontvangst kunt nemen.

Verder zitten er twee megastores over de grens in België, waar je ook welkom bent. Als je de Baby Dump suprise babydoos wilt hebben kan je online vrijblijvend een waardebon aanvragen. Maar lukt dat niet, dan kan je ook een waardebon invullen in de winkel. Ze geven je dan graag hun mooie trotse babypakket helemaal voor niks mee.


Wat zit in de Baby Dump babydoos?

In dit babypakket zitten best wel erg leuke en waardevolle hebbedingetjes voor kleine baby's. Bij Baby Dump verwennen ze je echt met hun prachtige babycadeaus. Er kan babykleding in zitten zoals een romper of een paar babysokjes kan je ook mee verrast worden. Zoals gezegd is deze felicitatiedoos een feestje om uit te pakken.

Altijd stopt Baby Dump er een knuffel in en drinkbekers. Sommige newborn ouders hebben mazzel en vinden een mooie set babybestek in de doos. Maar dit is dus niet altijd het geval. Hoe dan ook, het blijft dus een aangename verrassing. Ben je in de buurt van een Baby Dump dan is het de moeite waard om dit fijne babypakket op te halen.


Unboxing inhoud Baby Dump babybox?

Knuffel washand

 • In de babydoos van Baby Dump woont meneer de Beer. Meneer de Beer houdt van wassen en heeft dan ook zijn washandjas aan. Met die washandjas kun jij je baby lekker soppen in een badje of zachtjes schoon wrijven onder de douche. Tijdens deze badrituelen laat jij je baby lachen en plezier maken. Want naast dat Meneer de Beer een washand is, kan je er ook heel vrolijk poppenkast meespelen. Zo maak je spelenderwijs je baby schoon en hebben jullie dus ook nog eens een hoop plezier.

Baby Dump drinkbekers

 • In de Baby Dump Babybox zit een set van twee drinkbekers voor je baby. Deze zijn afgesloten met een handig dekseltje waarop dus ook een tuit zit. Zo kan je baby veilig zijn sapjes en drankjes nuttigen. De bekers zijn dus van het eigen huismerk van Baby Dump.

Baby Dump bestek

 • Als je heel veel geluk hebt dan zit er een complete babybestekset in de babybox verstopt. Je hebt dan alle bestekjes die je nodig kan hebben voor je kleine, lieflijke kindje. Maar kom je dit niet tegen dan krijg je altijd een praktische set met lange eetlepels. Totaal krijg je drie van deze babylepels. Door de lengte kom je gemakkelijk onderaan eetpotjes met babyvoeding en zal je ook minder knoeien samen met je schatje. De lepeltjes zijn dus verpakt in een blister zodat je ze niet in een keer hoeft te gebruiken.

Baby Dump vershoudpotjes

 • Verder kom je twee vershoudpotjes tegen waarin je babyeten kan stoppen. Of waaruit jij je baby kan voeden. Maak jij bijvoorbeeld zelf de babymaaltijden dan zijn dit handige potjes om een afgewogen maaltijd in te bewaren. Ook zijn ze zeer doelmatig om mee te nemen in je luiertas tijdens een dagje weg of een vakantie. Er zitten twee deksels bij die de potjes afsluiten waardoor de houdbaarheid langer is en er geen babyvoeding uitvalt.

Romper met tekst

 • Van rompers kan je er nooit genoeg hebben. Voor de eerste 6 weken is het dan ook meegenomen als je enkele rompers in huis hebt in de maten 50/56. Je gebruikt een romper per 1 of 2 dagen afhankelijk van hoe vies deze worden tijdens het eten, luiers verschonen of dat de baby veel spuugt.

  Dus een stuk of drie tot zes rompers in een maat is wel voldoende. Na ongeveer 6 weken zal je baby een grotere maat nodig hebben. Dus daarna heb je niets meer aan te kleine rompers. Het rompertje van Baby Dump heeft dus een lieve en schattige tekst zoals bijvoorbeeld "Ik hou van Mama" of "Lief wondertje".

Fopspeentje

 • Je mag zelf beslissen of jij je baby wel of geen fopspeen wilt geven. Maar als je hier voor kiest. Geeft Baby Dump je er alvast een cadeau. Het merk dat je krijgt verschilt dus per keer. Wanneer je een fopspeen geeft aan je baby dan kalmeert je kindje omdat ze veelal een behoorlijke zuigbehoefte hebben door de reflex om ook de drinken.

Spuugdoek

 • Meestal is dit een hydrofiele babydoek. De maten en de kleuren kunnen per keer verschillen. Dus het is elke keer een onbekend geschenk wat je krijgt.

Inhoud vorige BabyBoxen

 • Baby on board romper.
 • Mascotte zeehond.
 • Babysokken.
 • Kartonnen ratelboek.
 • Cadeaukaart.
 • Waardebon winkel.

Baby Dump babydoos reserveren?

Gratis Baby Dump babydoos aanvragen | Inhoud

Wanneer je besluit dat je graag dit kosteloze babycadeau wilt. Dan is het verstandig eerst uit te zoeken naar welke winkel je moet. Gezien ze dus niet allemaal om de hoek zitten kost het je toch enig benzinegeld en wellicht parkeermunten. Dus maak de vergelijking of het pakket dat normaal €30,- kost ook de gemaakte kosten waard is.

Waardebon met streepjescode

Verder is het handig als je alvast online bekijkt wat er aan interessante koopwaar wordt aangeboden of zelfs de aanbiedingsfolder door te nemen. Want misschien zie je iets van je gading en dan pak je dat meteen mee. Maar voordat je naar de dichtstbijzijnde megastore rijdt of fietst. Vul je eerst dus online een aanvraagformulier in. Nadat je op verzenden hebt geklikt, floept alweer een mailtje in de mailbox waarin een soort waardebon met streepjescode staat. Zie je die niet? Check dan even je spambox!

Geldigheid van 3 maanden

Deze heb je dus nodig om het babypakket af te halen. Je laat de barcode scannen bij de receptie of kassa en voilà je krijgt de gratis babybox zomaar mee. Maar hou wel rekening met een houdbaarheidsdatum. Na ontvangst van je streepjescode krijg je dus 3 maanden de tijd deze te verzilveren. Daarna is de bon niks meer waard en waarschijnlijk is je baby te groot voor alle fijne babyspulletjes in de babydoos.

Op zondag altijd gesloten

Let wel op. De Baby Dump is dus een Christelijke winkel. Wat inhoud dat je op zondag niks kan kopen. Alle babystores zijn dan dicht. Het is zelfs zo dat je niet eens terecht kunt in de webshop. Ze houden zich heel strikt aan de regels. In de bijbel staat dus dat zondag een rustdag is voor God. Wat dan ook de reden is dat je op zondag niet naar een van deze babyspeciaalzaken kunt gaan. Van maandag tot en met zaterdag ben je wel welkom en zijn de winkels open op reguliere winkeltijden.

Aanvragen

Gratis Baby-Dump babydoos

Is Baby Dump betrouwbaar?

Review Is Baby Dump een betrouwbare winkel?

Ja, Baby Dump is een zeer betrouwbare babywinkel dat al sinds de jaren 70 bestaat. Ooit is de familie Burgmans een tweedehands babyartikelenwinkel gestart in Eindhoven dat uitgroeide tot 15 grote megastores. In oktober 2017 kreeg Baby Dump dus een nieuwe eigenaar. De familie Timmer, die ook reeds eigenaar is van Babypark.

Baby Dump, Babypark en Prénatal

Van de Babypark stores tellen er maar liefst 10 in Nederland en 1 in Duitsland. Met de 15 erbij van Baby Dump komt het aantal specialistische babyretail uit op 26 gigantische grote babyspeciaalzaken. Hiermee kan dus bijvoorbeeld de concurrentie worden aangegaan met Prénatal, die ruim 38 vestigingen telt.

Baby Dump stunt met discountprijzen

Gezien de focus ligt op kwaliteit en efficiëntie, kun je hier veilig kopen en rekenen op de garantie die babyproducten bieden. De klantenservice is goed bereikbaar en staat je vriendelijk te woord. Het verschil tussen Baby Dump en Babypark is het segment. Baby Dump richt zich op discountprijzen daar waar Babypark vooral luxe wilt uitstralen en high end artikelen wil aanbieden. Zo is er voor ieder zijn portemonnee wel een winkel.


Reacties over Baby Dump

Wie is Baby Dump?

Baby Dump zijn dus dertien discountwinkels voor aanstaande ouders en voor wie net bevallen is. Ze verkopen echt alles als het gaat om je babykamer of babyuitzet en zijn dan ook mega-groot. Een babywinkel kan wel tussen de 2000m2 en 4000m2 groot zijn. Alle A-merken voor babyproducten hebben zij in huis en dat ook voor een zacht prijsje. Een complete babykamer richt je dus al met alle essentiële babymeubels vanaf €399.-.


Waar zit Baby Dump

 • Amsterdam met 4000 m2.
 • Eindhoven met 4000 m2.
 • Leiderdorp met 4000 m2.
 • Duiven met 3500 m2.
 • Houten met 3000 m2.
 • Capelle aan den IJssel 2500 m2.
 • Roosendaal met 2500 m2.
 • Maastricht met 2500 m2.
 • Hellendoorn met 2500 m2.
 • Groningen met 2500 m2.
 • Leeuwarden met 2500 m2.
 • Hoogeveen met 2500 m2.

Laagste prijsgarantie

Je hebt zelfs de laagste prijsgarantie. Zie jij je aankoop binnen twee weken ergens goedkoper dan krijg jij dus het verschil terug. Ook zitten er twee Baby Dumps in België zodat Belgische inwoners ook in aanmerking komen voor een Baby Dump babydoos. Deze kunnen dus een gratis babydoos ophalen in Gent of Mechelen.


Waarom geeft Baby Dump een Babybox weg?

Ja, waarom zou een babywinkel jou een doos vol met te gekke babyspullen t.w.v. €30,- cadeau doen? Nou dat is dus heel eenvoudig. Had jij weleens gehoord van Baby Dump voordat je op zoek ging naar gratis babydozen? Het antwoord zal waarschijnlijk "nee" zijn en dat is precies de reden dat je deze babybox dus gratis kunt ophalen.

Maak kennis met Baby Dump

Ten eerste maak je kennis met de merknaam van de winkels "Baby Dump" en ten tweede leer je ze dus goed kennen. Want wanneer jij deze babybox ophaalt kun je vast niet de verleiding weerstaan om ook even rond te lopen. Tussen alle mooie babyartikelen te snuffelen of je dus iets cute en tof ziet staan voor je prachtige nieuwe kindje.

Na het ophalen van de babydoos zal je deze megastores bomvol goedkope babyspullen, kleertjes, lieve meubeltjes en leerzaam speelgoed niet snel vergeten en weet je wat je er kunt kopen. En met de voordelige "wij zijn de goedkoopste garantie" betaal je nooit te veel en weet je dat je de beste aanbieding hebt gehad.

De babydoos is dus bijna hetzelfde als het afgeven van een visitekaart. De babydoos zegt namelijk. Dit is wie we zijn. Dit zijn de prachtige en degelijke producten waarvoor we staan. En als je langskomt om de babydoos te claimen dan weet je meteen waar we zitten en hoe onze winkels eruitzien. Ook kom je dus in aanraking met het fantastische babyaanbod en het overweldigende assortiment.


Conclusie

Conclusie: is dat dit een hele mooie babyspeciaalzaak is met een heel erg praktische en fijne babydoos. De babyspullen die erin zitten zijn nuttig en heb je echt iets aan. Het zijn dus geen tierlantijntjes die na een paar weken op de vuilnis belanden. De waarde is dus €30,- dit is iets dat je dient uit te rekenen. Of de autokosten dus de moeite waard zijn. Zoek je toch iets voor je babyuitzet en wil je rondkijken in een van deze goedkope winkels? Dan is het de moeite om te gaan. Wij vinden het een hele mooie babydoos met een verantwoorde inhoud.


Schattige babylinkjes

Gratis blije doos aanvragen
Aanvragen en/of bestellen.
Hoogvliet babydoos aanvragen. Inhoud & Unboxing
Aanvragen en/of bestellen.


Nog meer babydozen aanvragen

Gratis Babycadeau aanvragen & Inhoud unboxing
Gratis aanvragen of bestellen.
Gratis Kruidvat babydoos aanvragen
Aanvragen en/of bestellen.